Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki számít 'gazdag férfinak'?
Hát szerintem ez baromság, de a 10 még nem is olyan sok...
Gondolj csak abba bele, hogy egy fitnesstermi 10 alkalmas bérlet ~ 10 ezer...
A nők pedig szeretik ha nem pocakos és vézna a srác...
na ez az, hogy ez szerintem se sok.
de ezért érdekel, hogy az itteniek mit gondolnak, mert szerintem ez egy tök átlag program amit leírtam, még fiataloknál is.
A gazdagság két nézőpontból:
1. Gazdagság relatív. Attól függ, ki-milyen háttérből jött. Egy szegény sorsú embernek óriási dolog, ha feltör és rendszeres jövedelme van/lesz és van hol laknia. Netalántán saját ingatlanja lesz középkorúként.
2. Gazdagság, amikor gyakorlatilag annyi a vagyonod, hogy bőven van felesleg. Filléres gondjaid nincsenek és nem hónapról hónapra élsz. Ez már nem a milliomos kategória, hanem milliárdos. Cégek, hálózatok működtetése....legjobb helyen házak, nyaralók, paloták fullextrásan berendezve, magánrepülő.....legújabb kocsi...ott vásárolsz és azt amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!