Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj, ha számít a pénz? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha számít a pénz? N

Figyelt kérdés

A barátom nagyon keveset keres, annyit, hogy kifizeti belöle a lakbér felét meg a bérletet, és már nincs is semmi. A kaját én állom, ahogy minden egyéb kiadást is, mivel 2,5szer annyit kapok. Nem arról van szó, hogy magamra nem marad, marad azért, de ha ö is annyit kapna minimum, mint én, jobban kijönnénk.

Munkahelyváltásról hallani sem akar, mert hogy ö így is elvan, nincsenek nagy igényei.

De nekem lenne arra, hogy néha étterembe vigyen, meglepjen ajándékokkal...

Miért akkora baj ez?

2015. szept. 18. 19:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

Mások az igényeitek az életszínvonallal kapcsolatban. Ha az lenne, hogy nem talál jobb munkát, vagy csak olyan lenne, amit nem bír, akkor más lenne a helyzet, de így azt mondom, talán ez hosszútávon nem fog működni.

Nem egyezik a jövőképetek és ez mindenre rá fogja nyomni a bélyegét.

2015. szept. 18. 20:27
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Dobd ki és röhögj rajta mikor éhenhal.

ÉLJEN A GAZDAGOK VILÁGA!!! A JÖVŐ VILÁGA!!!!

2015. szept. 18. 20:51
 13/15 omba ***** válasza:
100%

Nem is a kevés keresetét látom bajnak - bár meghökkentő - van itt három nagyobb baj is.

1. A párja szeretné, hogy változtasson, ő meg meg se gondolja ezt (ha munka, ha bármi más)

2. "ő így elvan" - nincs el, csak, azért hiszi, mert te eteted. Vagy buta nagyon, vagy sunyi, hogy ezt nem akarja észrevenni.

3. Nagyon mása világotok - neki akkor se jutna eszébe, hogy meglepjen bármivel, ha tele volna pénzzel.

2015. szept. 18. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:
60%

Nem az ajándékok miatta gáz, hanem minden másért, a kaja és egyebek.

Ha nem akar változtatni, akkor tovább kell lépni, mert nincs benne semmi ambíció.

2015. szept. 18. 21:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez most gáz lesz de őszinte. Háromszor futottam ilyenbe fordítottjába pasiként. Én azt tartom jónak, ha én keresek kicsit többet(kérdező szituációját nem tudnám elviselni) de 10%al több a nő részéről belefér. Szóval randiztam egy nagyon de nagyon szegény lánnyal, egyszerűnek tűnt a dolog majd kényeztetem sose érzem anyagilag kevésnek magam mellette. Olyan lesz mint egy tündérmese. Sajnos nem így lett nem igazán tudtunk sok mindent együtt csinálni. Kezdjük ott egy szobás házban laktak 3an egy szobában, kis faluban. Annak meg időben nincs értelme,hogy üresen oda megyek elviszem valahová aztán hazaviszem és üresen hazajövök. Mondjuk neki nem nagyon volt igénye jobban keresni vallási okokból.

Tudom ez igy gáz, de eljárok ide oda bálokba kirándulni úgymond élünk kikapcsolódunk néha. Oda meg fel kell azért öltözni meg kell jelenni. Annyi pénzem nincs, hogy öltöztessek valakit. Szóval nem tudtam mit kezdeni vele.

Másik ott jobb a helyzet de mégse az igazi hasonló volt.

Kedves kérdező: te is én is eshetünk nagyot onnan ahová eljutottunk,de megértelek valahol.

2016. jún. 25. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!