Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak? Hívjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Hívjam el én őt?

Figyelt kérdés

Pár hete egy közös barát szülinapján megismerkedtem egy sráccal, és azonnal jóban lettünk. Szimpatikus volt, és később a közös barátok mondták, hogy azóta a srác folyamatosan rólam beszél. Nem sokkal késóbb találkoztunk újra, szintén nagy társaságban, és végig együtt voltunk, éreztem is, hogy nagyon tetszem neki. Az este végén randira hívott a hétvégére, amibe bele is egyeztem, csakhogy a randi napja előtti napon tudomást szerzett erről az exem, akit ez nagyon felkavart, és hazugságokat kezdett terjeszteni rólam a barátaim között. Ez a kicsinyes húzás nagyon felkavart, mert csalódtam az exemben, és két napig másra sem tudtam gondolni, csak erre. Minthogy rossz állapotban voltam, lemondtam a randit az új sráccal, mert úgy éreztem, képtelen lennék cseverészni, nyitottnak lennj rá. Aznap reggel mondtam le, persze bocsánatot kértem. Aranyos volt, megértő, de azóta nem keresett (ezt megértem), és egyszer összefutottunk, akkor nem is köszönt (nem bántásból, csak így jött ki), rám se nézett.

Elhívnám most én, csak félek, hogy mit fog szólni... és az nem ad túl nagy komolyságot az ügynek, ha én hívom el?

L/23 (a fiú 22)

2015. okt. 1. 00:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Én azon gondolkodnék el a helyedben, ha az exed szarkavarása ennyire hatással van rád, vajon túlléptél-e már rajta 100%-al? Keresd az új srácot, neked kell keresned most őt, ha fontos számodra.
2015. okt. 1. 00:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem, az exemen tényleg túl vagyok, csak az emberi része zavar, meg hogy ezt nem láttam korábban. Tehát keressem... köszi :)
2015. okt. 1. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!