Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Várd meg, míg kiélik magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Várd meg, míg kiélik magukat a lányok! " Tessék?

Figyelt kérdés

Egyre több embertől hallottam már, hogy várjam meg míg kiélik magukat a lányok, és készen állnak egy komoly kapcsolatra. (jobban megismerik magukat stb.)

De kinek kell egy kiélt nő? Először is még a korai 30as nők sem élték ki magukat. Akkor meddig kéne várnom a társkereséssel, 40 éves koromig?

2015. szept. 25. 08:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
23%

Állj, állj, állj!

Biztos vagy benne hogy kapcsolatot akarsz?

Gondold át mégegyszer.

Nincs elég bajod, még magadra vállalnád egy nő hülyeségeit is?

Túl sok a pénzed, nincs kire elszórni?

Próbáld lazábban venni, keress fiatalokat, akár tizenéves pipiket, éld ki magad te is.

2015. szept. 25. 08:28
 2/16 A kérdező kommentje:
Már voltak kalandjaim. Annyi elég volt belőle. Komoly kapcsolatot szerettem volna, de már egy ideje nem nagyon érdekel a dolog. Nincs rá alkalmas alany. (a kivételek már egytől egyig foglaltak)
2015. szept. 25. 08:34
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Mellesleg soha se mondd, hogy soha!
2015. szept. 25. 08:43
 4/16 A kérdező kommentje:
27 vagyok.
2015. szept. 25. 08:48
 5/16 anonim ***** válasza:
Az én vőlegényem 32 volt amikor megismerkedtünk. Évekig keresett hiába. Nem szabad feladni! Elkezdtük egymást bevonzani tudatosan. :) Segít, ha leírod egy papírra, hogy mikorra akarod megtalálni és milyen tulajdonságai legyenek. Mi mindketten leírtuk egymástól függetlenül és mindkettőnknek határidőn belül sikerült. Már az esküvői dátum is ki van tűzve.
2015. szept. 25. 09:09
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem hiszek az ilyen misztikus dolgokban. Realitásban és a logikában hiszek.

Sok boldogságot nektek!

2015. szept. 25. 09:19
 7/16 anonim ***** válasza:
35%

Sajnos sokszor várni kell ....

még egyszer jön valaki és őt elveszíted örökre :(

A csalódások mindenkinek fájnak!

Komolyakat nehéz szerezni,sajnos! :(

Ha megtalálod és elveszíted őt sokkal jobban fáj ,mint

hogy nem találtad meg!

Minden jót,sok sikert kívánok!

2015. szept. 25. 09:25
 8/16 A kérdező kommentje:

7es: ez így igaz! Már azt is átéltem...

Tény, hogy nem balesetben veszítettem el (hála istennek!), hanem csak kiderült, hogy mégsem elég érett egy komoly kapcsolatra.

2015. szept. 25. 09:29
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hiszek a misztikus dolgokban.

De van barátnőm, aki igen. Ő is azt mondta, hogy írjam le egy papírra, hogy milyet pasit szeretnék. De olyan pontossággal, mintha receptet írnék. Hát leírtam kicsit spicces is voltam, másfél A4-es oldal született.

Teltek az évek, jöttek a csalódások. Közben én is értem, tanultam a hibákból. Aztán jött egy pasi. Az első pillanattól éreztem, hogy ő az. Ő lett a férjem.

Pár év múlva költözésnél előkerült a papír, amit rég elfelejtettem. Elolvastam, és 90%-ban a férjem leírása volt...

Azóta sem hiszek a misztikumban. A férjem is azt mondja, hogy olyan nőre vágyott, mint én. Igaz, ő nem írta le. De én is azt mondom, bevonzottuk egymást.

2015. szept. 25. 09:44
 10/16 A kérdező kommentje:

Nem fogok semmit sem leírni. Annyit nem ér meg, hogy bohócot csináljak magamból (még ha csak a saját szememben is).

Egyre nyilvánvalóbb, hogy nincs olyan nő, akire teljesülnének a feltételek.

Csak a társadalmi nyomás a kényelmetlen, ami párkapcsolat vállalásra ösztökéli az embereket.

2015. szept. 25. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!