Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom úgy hogy a 20-25 évesek mindig kiélik magukat és utána oda jutnak hogy 30 évesen nem tudnak összehozni egy komoly kapcsolatot?
miért ne tudnának?
hülyeség ez a kiélős felfogás. mikor olyat találsz, aki sokat jelent és odavagy érte, nincs kedved virágról virágra szállni. nem áldozat olyankor.
Attól függ mit értünk kiélés alatt.
Számomra azt jelenti, hogy egyedül megtanulsz boldognak lenni, átlépsz a saját komfortzónádon, utazgatsz, világot látsz, tanulsz, élsz. A kis kalandok is beletartoznak. Aztán amikor úgy érzed, most már mindent megtettél magadért, amit megtehettél, kipróbáltál mindent amit szerettél volna, komoly kapcsolatot keresel. Én így tettem, és nem bántam meg, a kapcsolatom működik több éve, immáron házasságként is. :)
Rosszul látod.
Ezek a maiak - főként a nők - már alapból képtelenek társas kapcsolat kialakítására. A régi szerep szerint a férfi volt a domináns, a nőnek alárendelt szerepe volt. A férfi dolgozott, kereste meg a kenyérre valót, a nő otthon volt, rendet tartott, nevelte a pujákat, főzött, de otthon a férfi volt a főnök. Természetesen ezt a fajta elnyomást nem lehetett tartani, a nők kiharcolták a maguknak kijáró jogokat, elindultunk az egyenjogúság felé. Az a normális, hogy a nő is vállal munkát, de otthon munkamegosztás van. Csak sok férfi nem tud egyensúlyt találni. Vagy domináns tud lenni, vagy túlságosan alárendelt szerepet tud felvenni (pincsikutya). A nők nagy része viszont átesett a ló másik oldalára. Eljutottunk a "nekem ne mondja meg senki ... főleg egy férfi" hozzáálláshoz. A mai fiatalok nem tanulták meg, hogy egy kapcsolat az alkalmazkodásról (is) szól! Nem tudnak közös célokat megfoglmazni, csak egyénit. Nem tudnak megosztani, csak kisajátítani. Nem tudnak megbeszélni dolgokat egymással, nem tudnak egyezkedni, nem tudnak engedni, nem tudnak lemondani (a másik kedvéért, vagy a másik javára).
TISZTELET A KIVÉTELNEK! (mert van)
Kiélik magukat? Mivel?????? Azzal, hogy mindenkivel lefekszek? Hogy minden hétvégét bepiálva vagy bedrogozva vészelek át, s mások mesélik el mit csináltam szombat este/vasárnap hajnalban. Hogy s**grészegen óbégatok egy klubban / bárban / utcán? Hogy száguldozok a kocsimmal céltalanul, míg egy rendőr vagy egy oszlop ... rosszabb esetben egy másik autó meg nem állít? Ez kiélés? A fele nem marad meg az emlékezetükben. A lényegre nem tudnak emlékezni!!!! Ez nem kiélés!!!!! Ez csupán elvesztegetett idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!