Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után tettétek túl magatokat az első komoly kapcsolatotokon? Őt kerestétek utána sokáig mindenkiben?
4 évig voltunk együtt. Borzalmasan megszoktam őt, mindenhol őt látom, teljesen meg vagyok zavarodva. Az összes tulajdonságát teljesen beleépítettem az életembe, alkalmazkodtunk egymáshoz, közös életünk volt. Egy hónapja mentünk szét, de azóta sem tudok pasira úgy nézni, hogy ne őt keresse benne. Ha már nem fekete cipő van rajta, már nem is tudom hova tenni, mert az expáromnak mindig fekete cipői voltak. Teljesen bolondnak érzem magam:( Mit tegyek, hogy elfelejtsem vagy legalább túl tudjak rajta lépni? Annyira bizarr és idegen minden más dolog ami nem illik hozzá:(
22L
Nekem eddig nem volt ilyen hosszú kapcsolatom, csak egy másfél meg 2.5 éves. A másfél évesnél nagyon sokáig hiányzott, sírtam utána kb fél éven át, nagyon nehezen tettem túl magam rajta, mert megcsalt és én még mindig nagyon szerelmes voltam.
A 2.5 évesnél meg én szakítottam vele, mert már elmúlt a szerelem. Könnyek és fájdalom nélkül ment, 1x sírtam pár pillanatra, mikor a szép emlékekre emlékeztem.
Sok erőt kívánok, tudom milyen rossz! Próbáld magad lefoglalni barátnőkkel, tanulással, filmezéssel, mindegy mivel. Fel a fejjel!
22/L
4 év után az 1 hónap még nem sok idő, ehhez több idő kell.
én az első szerelmemmel 2 év után szakítottam, majd egy újabb év után újra összemelegedtünk és fél évig bírtuk egymás mellett, azt hiszem már örökre megutáltuk egymást, de szerintem ez kellett hogy ne ácsingózzunk még egymás után.
több mint egy éve már nem is beszélek vele, nem is érdekel mi történik vele:)
szerintem csak nagyot kell csalódni ahhoz, hogy rendesen kiszeress belőle!
22L
5 perc alatt tettem magam túl rajta. 4 évig voltunk együtt.
És dehogy kerestem őt mindenkiben, boldog voltam, hogy végre megszabadultam tőle (és hogy mindketten életben maradtunk közben...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!