Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért szidjátok a tini lányokat a szexuális életért stb? Szerintem jobb hogy ilyenkor kiélik magukat.
Saját példám, 15 évesen vesztettem el. 18 éves koromig 11 pasival voltam együtt, volt közte komolyabb kapcsolat is meg egy éjszakás is.
Nem lettem terhes nem kaptam el betegségeket, mert volt bennem felelősség, csak simán élveztem az életet.
Jelenleg 21 évesen van egy 2,5 éves kapcsolatom.
Pár hónap múlva készen állunk az összeköltözésre, később az esküvőre is.
Én örülök hogy kiéltem magam akkor, és nem most hajt a kiváncsiság más pasik után, mondjuk 28 éves koromig.
Miért kell az embernek kiélni magát? Később mire fog vágyni?
A te tekintetedben én prűd lennék?
15 évesen jöttem össze először férfival, 16 évesen adtam oda magam neki.
18 voltam mikor összeköltöztünk, és 19 amikor hozzámentem.
Jómagam is 21 vagyok.
Mert van, akit akkor sem hajt a kíváncsiság más pasik után, ha egy volt csak neki. Nincs szüksége mindenkinek arra, hogy kiélje magát.
"Nem lettem terhes nem kaptam el betegségeket, mert volt bennem felelősség, csak simán élveztem az életet."
Nem mindenkiben van felelősség. Nem mindenki tudja otthagyni azt az életvitelt, amit tinikorában elkezdett. Van, akinek sosem elég, van aki kiég lelkileg. Összességében nem mindenkinek tesz jót. + nem árt, ha az ember tanul egy kis önfegyelmet.
Nőknél ez nem túl nagy dicsőség, talán azért szidják. Tudod, ilyenkor megy a r.bancozás. És az egy dolog, hogy senkinek semmi köze hozzá, de hány lányanya van, aki meg is szüli a gyerekét, a társadalom minősége meg csak romlik.
A tinikor még jócskán befolyásolja az ember későbbi életszemléletét. Rád a bulizás-pasizás ezek szerint jó hatással volt, de lássuk be, nem mindenkinél van ez így.
+ még egy indok: "kutyából nem lesz szalonna" Gyakran igaz ez a mondás.
"Miért kell az embernek kiélni magát? Később mire fog vágyni?"
Ezt te most h gondolod? h megcsalod a férjed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!