Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért szidjátok a tini lányokat a szexuális életért stb? Szerintem jobb hogy ilyenkor kiélik magukat.
Saját példám, 15 évesen vesztettem el. 18 éves koromig 11 pasival voltam együtt, volt közte komolyabb kapcsolat is meg egy éjszakás is.
Nem lettem terhes nem kaptam el betegségeket, mert volt bennem felelősség, csak simán élveztem az életet.
Jelenleg 21 évesen van egy 2,5 éves kapcsolatom.
Pár hónap múlva készen állunk az összeköltözésre, később az esküvőre is.
Én örülök hogy kiéltem magam akkor, és nem most hajt a kiváncsiság más pasik után, mondjuk 28 éves koromig.
Azért könnyebb a férfiaknak, mert ha ők 100 nővel voltak együtt életük során, akkor se lesz semmi. De ha egy nő 100 férfival volt együtt, az igencsak sokatmondó.
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hány valakivel szeretne szexelni. Azért egy nőben mégis maradjon annyi tartás, hogyha végigmegy az utcán, akkor ne súgjanak össze a háta mögött, hogy "ez nekem is meg volt...". Érted a különbséget, ugye?
Hát ez elég szánalmas már ne is haragudj.15 évesen még nem kéne nemi életet élni,amíg az ember nincs erre felkészülve-nem csak testileg- hanem lelkileg is.
Az meg,hogy 11 férfival feküdtél le 18 éves korodig egyszerűen undorító,nem hiszem el,hogy ez neked jó volt és élvezted.
Azért csináltad mert így akartál nagylánynak látszani?
Meg írod,hogy egy éjszakás kapcsolataid voltak,remélem te is érzed,hogy ez egy kicsit visszataszító.
Mit szólnál ha lenne egy kislányod és ő is tizenévesen fűvel fával qurválkodna ahogy te tetted,ugye hogy nem örülnél neki.
Milyen példát fogsz te mutatni a gyerekeidnek?
Nem akarlak megsérteni de akkor is ribancnak tartalak.
Persze gondolom neked ez nem sértés éppen ellenkezőleg,talán a te felfogásod szerint ribinek lenni nagyon "cool" és "trendi" dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!