Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem miért szidjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért szidjátok a tini lányokat a szexuális életért stb? Szerintem jobb hogy ilyenkor kiélik magukat.

Figyelt kérdés

Saját példám, 15 évesen vesztettem el. 18 éves koromig 11 pasival voltam együtt, volt közte komolyabb kapcsolat is meg egy éjszakás is.

Nem lettem terhes nem kaptam el betegségeket, mert volt bennem felelősség, csak simán élveztem az életet.

Jelenleg 21 évesen van egy 2,5 éves kapcsolatom.

Pár hónap múlva készen állunk az összeköltözésre, később az esküvőre is.

Én örülök hogy kiéltem magam akkor, és nem most hajt a kiváncsiság más pasik után, mondjuk 28 éves koromig.

2012. jan. 18. 13:23
1 2 3 4 5
 41/49 tevetke ***** válasza:
88%
Lehet, hogy én vagyok nagyon hülye, de azért mert valakinek megjön a havija el kell menni nőgyógyászhoz?!?!?! Én 16évesen voltam először... mondjuk 11évesen biztos nehezen dolgoztam volna fel, hogy valami idegen turkál a nunimban...
2012. jan. 18. 16:37
 42/49 anonim ***** válasza:
36%

Azért könnyebb a férfiaknak, mert ha ők 100 nővel voltak együtt életük során, akkor se lesz semmi. De ha egy nő 100 férfival volt együtt, az igencsak sokatmondó.

Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hány valakivel szeretne szexelni. Azért egy nőben mégis maradjon annyi tartás, hogyha végigmegy az utcán, akkor ne súgjanak össze a háta mögött, hogy "ez nekem is meg volt...". Érted a különbséget, ugye?

2012. jan. 19. 14:20
 43/49 tevetke ***** válasza:
Én igen... :D
2012. jan. 19. 14:39
 44/49 tevetke ***** válasza:
Bár én olyan pasival se járnék, aki a farkára húzott 100 nőt...
2012. jan. 19. 14:41
 45/49 anonim ***** válasza:
Én se, de lehet érezni a különbséget a két nem között szerintem.
2012. jan. 20. 18:47
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a boldog élethez nincs szükség "kiélésre". Ez csak a ri*bancok mentegetőzése. Nem kell ahhoz 10 fölötti számú pasival összefeküdni, hogy tudjam milyen másokkal. Azzal egyet értek hogy nem minden esetben kell leragadni az első fiúnál aki szembejön de nincs is szükség 12 másikra... Esetleg 5-6-al jársz, megnézed milyen egy ilyen meg olyan típusú fiúval a kapcsolat de nem feltétlen kell mindenkivel dugni... Én ennek sosem éreztem szükségét. És a minden hónapban mással dugni az nem élet élvezés ahogy ti hívjátok. Furcsa én élvezem enélkül is, vannak barátaim járunk bulizni. Volt már barátom is de nem dugok fűvel fával... 3 év alatt 11 pasival feküdtél le. Nekem egész életembe nem lesz annyi... Bőven örülök ha találok egy igazit. :D
2012. jan. 24. 17:24
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég szánalmas már ne is haragudj.15 évesen még nem kéne nemi életet élni,amíg az ember nincs erre felkészülve-nem csak testileg- hanem lelkileg is.

Az meg,hogy 11 férfival feküdtél le 18 éves korodig egyszerűen undorító,nem hiszem el,hogy ez neked jó volt és élvezted.

Azért csináltad mert így akartál nagylánynak látszani?

Meg írod,hogy egy éjszakás kapcsolataid voltak,remélem te is érzed,hogy ez egy kicsit visszataszító.

Mit szólnál ha lenne egy kislányod és ő is tizenévesen fűvel fával qurválkodna ahogy te tetted,ugye hogy nem örülnél neki.

Milyen példát fogsz te mutatni a gyerekeidnek?

Nem akarlak megsérteni de akkor is ribancnak tartalak.

Persze gondolom neked ez nem sértés éppen ellenkezőleg,talán a te felfogásod szerint ribinek lenni nagyon "cool" és "trendi" dolog.

2012. jan. 24. 17:33
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa egy baráti köröd lehet ahol minden csaj 14 felett tart. Lehet itt rontottad el :) Az én baráti körömben a legnagyobb "ribanc" tart 3 pasinál 18 évesen :D
2012. jan. 24. 17:35
 49/49 anonim ***** válasza:
66%
Tetszik vagy sem, de szerintem igaza van. Sok olyan 40 körüli nő van, aki óriási erkölcscsősz volt fiatalabb korában, most meg falja a férfiakat. A kiélés abszolút nem hülyeség.
2012. máj. 2. 23:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!