Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért szidjátok a tini lányokat a szexuális életért stb? Szerintem jobb hogy ilyenkor kiélik magukat.
Saját példám, 15 évesen vesztettem el. 18 éves koromig 11 pasival voltam együtt, volt közte komolyabb kapcsolat is meg egy éjszakás is.
Nem lettem terhes nem kaptam el betegségeket, mert volt bennem felelősség, csak simán élveztem az életet.
Jelenleg 21 évesen van egy 2,5 éves kapcsolatom.
Pár hónap múlva készen állunk az összeköltözésre, később az esküvőre is.
Én örülök hogy kiéltem magam akkor, és nem most hajt a kiváncsiság más pasik után, mondjuk 28 éves koromig.
"Nincs bennem kíváncsiság. lehetőségem lett volna, igényem nem volt rá. Más elveim vannak, ennyi."
Fúú ezt úgy bírom mikor a kis 19 éves úgy magyarázza a dolgokat, mintha már 50 lenne és akkor végig hűséges lett volna.
Majd 40 évesen is ezt mondd, h áhhh még csak eszembe se jutott más farkába beleülni:)
"te jó ég ha lányom lesz ő is ennyi korban kezdi majd és egy r*banc lesz?"
erről van szó... nem tudom, hogy bírják a mai szülők, de engem igencsak frusztrálna, ha kiderülne a lányomról, hogy végigment rajta a fél város és még csak 18 éves a drága... :D
kérdező, rólad meg annyit, hogy senki nem kíváncsi a kisebbségi komplexusodból eredő feminista baromságaidra. ha ennyire frusztrál a dolog, keress fel egy pszichológust. :)
Milyen komplexus?
Én pont hogy nem hallgattam erre a társadalom által kitalált szabályra. Nem nyomtam el magamban a vágyaimat csak azért mert nőnek születttem. Szóval nekem már nincs mire irigykedni.
Jajj istenem ez a baromság megint...
1. nem akarok más pasiknak kelleni mert megtaláltam a párom, ha mégis szakitanánk egyszer, az akkori kérdés
2. vajon honnan tudnák a férfiak hogy milyen életet éltem, és mi alapján kellenék nekik csak szexre?
Nem mindenki él kis faluban, hogy mindenki tud mindent.
mondd már, meddig akarod még égetni magad?
"2. vajon honnan tudnák a férfiak hogy milyen életet éltem, és mi alapján kellenék nekik csak szexre?
Nem mindenki él kis faluban, hogy mindenki tud mindent."
magyarul szégyelled, és simán letagadnád/hazudnál előtte. ez igen, ez aztán a követendő viselkedés!
Nem szégyellem hanem ehhez senkinek nincs köze, én sem vagyok kiváncsi az ő "számaira"
Egy kezdődő kapcsolatnál nem a múltban kell vájkálni hanem a jelen meg a jövő a lényeg.
Tudod te égeted magad azzal, hogy minden áron be akarod bizonyitani hogy a te gondolkodásod a jó.
Fogadd már el hogy mindenki úgy él ahogy akar, és szakadj le rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!