Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért szidjátok a tini lányokat a szexuális életért stb? Szerintem jobb hogy ilyenkor kiélik magukat.
Saját példám, 15 évesen vesztettem el. 18 éves koromig 11 pasival voltam együtt, volt közte komolyabb kapcsolat is meg egy éjszakás is.
Nem lettem terhes nem kaptam el betegségeket, mert volt bennem felelősség, csak simán élveztem az életet.
Jelenleg 21 évesen van egy 2,5 éves kapcsolatom.
Pár hónap múlva készen állunk az összeköltözésre, később az esküvőre is.
Én örülök hogy kiéltem magam akkor, és nem most hajt a kiváncsiság más pasik után, mondjuk 28 éves koromig.
Első vagyok.
A tinikorra értem. Ma már bummbele minden, nem élvezik ki a pillanatot, a másikra való vágyakozást. A kézenfogva sétálás az első csók, a randi, etc...
Ki ilyen, ki olyan. Nekem is nagyon sok pasim volt az életemben, korán kezdtem a szexuális életet, de felelősségteljesen (megfelelő védekezéssel).
Aztán megismertem a párom, és 10 évig hűséges voltam hozzá, rá se néztem másra, amíg normálisan működött a házasságunk. Aztán elromlott, és újra pasizni kezdtem, ennyi. A lényeg, hogy képes voltam monogám párkapcsolatra is, attól, hogy sok pasival volt dolgom életemben.
"Szerintem meg ha a férfiaknak lehet sok nőt kipróbálni, akkor nekünk is lehet. Nem magasabbrendűek ők hogy nekik dicsőség nekünk meg szégyen. Ezen a hozzálláson végre változtatni kellene."
nana, ezzel csak óvatosan. nőként nem kell nagy tudás ahhoz, hogy f.szt szerezz. odamész egy random pasihoz az utcán, megkérded: "szia, jössz dugni?" és ha nem vagy kik.rt ronda vagy dagadt, akkor 99% hogy nem fog visszautasítani.
nekünk azért nehezebb dolgunk van. :D
"és bizony sajnos látni 11-12 éves kislányokat nőgyógyásznál."
Nem lehet hogy talán azért mert akkor jött meg nekik először és ilyenkor elszokás menni ?:D Én is akkor voltam nőgyógyásznál először.12évesen.De elég gáz hogy egyesek nincsenek tisztában a dolgokkal és rögtön azt hiszik hogy ezek a lányok azért vannak ott mert biztos lefeküdtek valakivel és elkaptak vmit -.-'
Attól bunkó valaki, hogy elmondja a véleményét? Én a 11-13 éveseket ítélem el, semmi keresni valójuk discoban meg egy pasi mellett az ágyban. Én se voltam és semelyik annyi idős csaj nem érett abban a korban rá. Én is 15 éves korom végén vesztettem el, és pl én megbántam. Pedig 2 évig voltam azzal a barátommal, mégis...
Sosem akartam kiélni magam, és így 20 évesen se gondolom máshogy. Mondják, hogy menjek bulizni, stb de egyáltalán nem érdekel, semmi fontosról se maradtam le, később se akarom majd "kiélni magam"
Tulajdon képen akik leszólják azokat, akik 15 év lörül szexelnek össze vissza, azok inkább arra gondolnak, hogy ők normális nevelést kapnak és arra gondolnak, hogy te jó ég ha lányom lesz ő is ennyi korban kezdi majd és egy r*banc lesz?
Megmondom őszintén, engem arra nevelte, hogy akkor veszítsem el amikor eljegyeztek már, de leszartam :D Mindezek mellett, eddigi életemben 3 barátom volt összesen, ezek közül kettővel feküdtem csak le. Sose vonzott, hogy egy félismeretlennel hemperegjek, majd sose lássam többet.
Az a probléma, hogy te lehet, hogy felelőség teljesen, védekezve "élted ki magad" De amikor itt mindig olyan kérdéseket látsz kis 13-15 évesektől, hogy "a barátom azt mondta, ha én vagyok felül kifolyik és nem eshetek teherbe de nem jön meg most mi van?" meg a hasonlók elég elkeserítő nem? Az emberek inkább ebből indulnak ki ezen az oldalon. Persze nem tagadom, hogy vannak kivételek
Jólvan utolsó ...itt a példa rá hogy hogy gondolkoznak a férfiak, mindig van mentségük mindenre.
Biztos valaki leirja a kulcs meg a lakat elméletet is.
Amúgy manapság ugyanolyan könnyű a férfiaknak szexhez jutni, csak menj el egy discoba részeg, drogos 16-25 éves csajok közé. A legtöbb akkor is lefekszik veled ha ronda vagy. Ha meg pénzed is van akkor józanul is bárki a tiéd lesz.
(Nem magamból indulok ki, én meg válogattam a partnereket.)
Bocsi sokan irtatok azóta.
cynic-nek 14:02 szólt a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!