Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen kondíciókkal lehet még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen kondíciókkal lehet még párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Közel a negyvenhez nincs saját egzisztenciám, mindig is dolgoztam, de sajnos mindig csak átlagosan kerestem. Albérletben élek, másodmagammal. Valahogy mostanában elkerülnek a nők, pedig nem vagyok ronda, azért volt már nem egy kapcsolatom, de valahogy úgy érzem, hogy egyre nagyobbak az elvárások a korom előrehaladtával. Ha nincs pénzem, nem élek fényűzően, komolyan el kellene felejtenem egy normális párkapcsolat lehetőségét?
2015. szept. 20. 17:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet párkapcsolatod. De nagyon érdekes, hogy itt is leginkább a kritikákat gyűjtöd be, nem?

Én is példálózhatnék a szüleimmel, meg a nagyszüleimmel, de hát egészen más élet volt az akkor egészen más lehetőségekkel. Ma becsületes munkával alig lehet sokat keresni Magyarországon, keveseknek adatik meg, a többség pedig nem becsületes úton jut a pénzéhez. vadkapitalizmus+korrupció, a kis halak meg próbálnak életben maradni. Ha nincs olyan szerencséd, hogy a szüleid lakást vegyenek vagy nem örökölsz, akkor marad az albérlet, ami Bp-n valóban horribilis, az utóbbi időben különösen megemelkedtek az árak, az átlag nem 50 hanem 80+rezsi körül mozog. 50-ért sok helyen már csak szobát adnak. Drága a kaja is és akkor még nem is éltél, nem hogy félre tenni tudj. Megértem a problémát. Manapság több lábon kell állni, ha értesz valamihez, ügyeskedni kell, hogy plusz pénzt szerezz. Talán hiányzik belőled a talpraesettség. És társat sem jól választasz.

2015. szept. 20. 19:23
 22/24 A kérdező kommentje:
Ok, akarjon családot, de ne a másik féltől várja el, hogy az egzisztenciát megteremtse. Tényleg sz.rul gondolkoztam eddig, pénzes csajt kell találni, ahogy eddig tanácsolták. :D
2015. szept. 20. 19:23
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem muszáj pesten lakni. Nővérem 40 ezerért bérel egy kisebb lakást egyedül óriási kerttel és 11 perc (de legfeljebb 25) alatt beér vonattal a fővárosba.

Ruhát venni nem kell minden hónapban.

Ha otthon csinálod a kaját akkor nem 1000 Ft naponta.

És a nő szempontjából a testvéred is idegen. Egy idő után borzalmasan tud zavarni egy felnőtt embert, hogy nem tud azt csinálni amit akar akkor amikor akarja. Ezért is az a rendje az életnek, hogy a felnőtt gyerekek elköltöznek. Mert nem akarnak többet alkalmazkodni, csak ahhoz akit ők választottak. És persze egy idő után lehet együtt tervezni na de azért addig a 2-3-4-x évig amíg elértek oda, hogy összeköltözzetek, addig elég kellemetlen a harmadik lakó mellett lábujjhegyen járni.

Tényleg nem értem, hogy ha neked egyedül nem sikerül ennyiből, akkor mások hogy tudnak belőle lakást/kocsit venni hitelre meg felnevelni egy csomó gyereket... Te vagy ennyire nem mersz belevágni semmibe vagy nagyon rosszul csinálsz valamit.

2015. szept. 20. 19:37
 24/24 A kérdező kommentje:
Talán mert ketten vannak, segítik őket, illetve eladósodnak egy életre. Szerencsére nekem egy forint tartozásom nincs, azért ez is már nagy szó a mai világban.
2015. szept. 20. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!