Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen kondíciókkal lehet még párkapcsolatom?
Jaj, ha mi keresnénk 130-130-at a férjemmel, de még akkor is, ha csak egyikünk keresne ennyit, a másikunk kevesebbet, tapsolnánk örömünkben és krőzusnak éreznénk magunkat. :D
Biztos vagy benne, hogy minden nő emiatt kerül?
Figyelj csak, apám olyan szegény családban nőtt fel, hogy a fehér kenyér ünnepi eledelnek számított, tanult, dolgozott már fiatalon, megtett mindent, hogy előbbre jusson, anyámat még szegényen ismerte meg, munkásszállón élt, akkor volt 30, összeházasodtak, együtt megteremtettek mindent a nulláról, és apránként előrébb tudtak jutni, lett saját lakás, kölcsönből, de lett, és letörlesztették, nem a szülők nyakán élősködtek és nem bútoroztak össze másokkal, megoldották, mert odafigyeltek a lehetőségeikre és éltek vele.
Te mit tettél eddig, hogy előbbre juss? Nem másokért, önmagad miatt, a saját jövőd érdekében.
Szerintem érthető mindkét oldal gondolkodása valamilyen szinten. Egy nő családot akar, és úgy nem lehet, hogy még egy önálló lakást sem tudsz fenntartani.
Ugyanakkor a férfiaknak is igazuk van, borzasztóan szánalmasak Magyarországon a fizetések. Arról nem is beszélve, hogy más országokban is igen magas a mamahotelben lakók aránya... szerintetek miért csökken a népesség?
Én 27 évesen 150 ezret keresek, a lakásomat a cég fizeti ahol dolgozok és egyedül lakom. Ennek ellenére a szánalmas kis fizetésem nem hinném, hogy elég lenne arra, hogy normális párkapcsolatom legyen, családalapítás pedig szóba sem jöhet. Még.
Kérdező, én csak azt nem értem, hogy itt vagy már 40 évesen, és mégsem próbáltál meg tenni valamit a helyzet ellen? Akár maszekolással, akár tanulással, akár külföldre történő emigrálással? Nem akarok helyetted okos lenni, de a 24. órában vagy, szóval nem ártana valamit tenned, különben soha nem lesz normális életed.
15: Szép és jó az ilyen történet csak kár, hogy amit a szüleid átéltek, azt nem lehet életnek nevezni. Legalábbis szerintem.
19: Félreértettél, nem siránkozok. Viszont azt sem akarom, hogy ha gyerekem lesz, annak nélkülöznie kelljen.
Mellesleg teszek érte, jövő karácsonykor már valahol nyugaton szeretnék dolgozni, amire mérnökként elég nagy esélyem van.
Jelenleg viszont azért nem engedhetek meg magamnak túl sok mindent ebből a fizetésből és nem autóvásárlásra kell gondolni, hanem alapvető dolgokra, mint például ruházat; legalábbis akkor, ha szeretnék pénzt félretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!