Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen kondíciókkal lehet még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen kondíciókkal lehet még párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Közel a negyvenhez nincs saját egzisztenciám, mindig is dolgoztam, de sajnos mindig csak átlagosan kerestem. Albérletben élek, másodmagammal. Valahogy mostanában elkerülnek a nők, pedig nem vagyok ronda, azért volt már nem egy kapcsolatom, de valahogy úgy érzem, hogy egyre nagyobbak az elvárások a korom előrehaladtával. Ha nincs pénzem, nem élek fényűzően, komolyan el kellene felejtenem egy normális párkapcsolat lehetőségét?
2015. szept. 20. 17:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ha mi keresnénk 130-130-at a férjemmel, de még akkor is, ha csak egyikünk keresne ennyit, a másikunk kevesebbet, tapsolnánk örömünkben és krőzusnak éreznénk magunkat. :D

Biztos vagy benne, hogy minden nő emiatt kerül?

2015. szept. 20. 18:17
 12/24 A kérdező kommentje:
Jó, akkor további értelmes hozzászólások továbbra is érdekelnének.
2015. szept. 20. 18:18
 13/24 anonim ***** válasza:
Hát ha az az értelmes aki bólogat és megnyugtat, hogy minden nő gonosz de talán találsz egy rendeset... :D Ha ennyi pénzből nem tudod kigazdálkodni, hogy egyedül lakj vagy mondjuk egy hitelt egy kisebb házra (ja, igen, azt fizetni kell, borzalmas, de legalább egyedül vagy a házadban és azt csinálsz amit akarsz) akkor inkább az lehet a baja veled a nőknek, hogy szerencsétlen vagy. Más összetenné a két kezét ha ennyit is keresne.
2015. szept. 20. 18:21
 14/24 A kérdező kommentje:
Kis matematika. Egy átlagos albérlet Pesten, minimum 50e ft + a rezsi, legalább 30e, maradt a 130e-ből 50e. Naponta eszel minimum 1000ft, akkor marad 20e és még öltözködni is kellene, jah és a bérlet is 9e, akkor már csak 11e marad. Sajnos nem olyan sok pénz ez.
2015. szept. 20. 18:27
 15/24 anonim ***** válasza:
60%

Figyelj csak, apám olyan szegény családban nőtt fel, hogy a fehér kenyér ünnepi eledelnek számított, tanult, dolgozott már fiatalon, megtett mindent, hogy előbbre jusson, anyámat még szegényen ismerte meg, munkásszállón élt, akkor volt 30, összeházasodtak, együtt megteremtettek mindent a nulláról, és apránként előrébb tudtak jutni, lett saját lakás, kölcsönből, de lett, és letörlesztették, nem a szülők nyakán élősködtek és nem bútoroztak össze másokkal, megoldották, mert odafigyeltek a lehetőségeikre és éltek vele.

Te mit tettél eddig, hogy előbbre juss? Nem másokért, önmagad miatt, a saját jövőd érdekében.

2015. szept. 20. 18:32
 16/24 A kérdező kommentje:
Keményen dolgoztam, persze akadt olyan aki rajtam élősködött. Sajnos olyan eddig nem akadt, akivel tervezhettem volna közös jövőt, persze velem szemben mindig voltak elvárások. El is viselném, ha egy olyan várna el, aki letett valamit az asztalra, de ne egy olyan aki nálam lakik, vagy a szüleinél, még egy társas albérletet sem tud felmutatni. Nem idegennel bútoroztam össze, hanem a tesómmal.
2015. szept. 20. 18:37
 17/24 anonim ***** válasza:
58%
A magyar átlag nő tényleg nem normális. Nem tudom, hogy a női magazinok, vagy a filmek hatása, de az elvárásaik hatalmasak, miközben maguk is ugyanolyan szerencsétlenek, mint akit lenéznek, vagy belerakta a seggét a készbe, vagy hatalmas szerencséje volt, vagy hatalmas ribizli. Nekem bevált, hogy külföldi nőt vettem el, aki a nyugati mentalitástól távol szocializálódott. A lakásproblémával, meg a szar fizuval sem vagy egyedül, ilyen rohadt világot élünk.
2015. szept. 20. 18:47
 18/24 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem érthető mindkét oldal gondolkodása valamilyen szinten. Egy nő családot akar, és úgy nem lehet, hogy még egy önálló lakást sem tudsz fenntartani.

Ugyanakkor a férfiaknak is igazuk van, borzasztóan szánalmasak Magyarországon a fizetések. Arról nem is beszélve, hogy más országokban is igen magas a mamahotelben lakók aránya... szerintetek miért csökken a népesség?

Én 27 évesen 150 ezret keresek, a lakásomat a cég fizeti ahol dolgozok és egyedül lakom. Ennek ellenére a szánalmas kis fizetésem nem hinném, hogy elég lenne arra, hogy normális párkapcsolatom legyen, családalapítás pedig szóba sem jöhet. Még.

Kérdező, én csak azt nem értem, hogy itt vagy már 40 évesen, és mégsem próbáltál meg tenni valamit a helyzet ellen? Akár maszekolással, akár tanulással, akár külföldre történő emigrálással? Nem akarok helyetted okos lenni, de a 24. órában vagy, szóval nem ártana valamit tenned, különben soha nem lesz normális életed.

15: Szép és jó az ilyen történet csak kár, hogy amit a szüleid átéltek, azt nem lehet életnek nevezni. Legalábbis szerintem.

2015. szept. 20. 18:53
 19/24 anonim ***** válasza:
60%
# 18/18 Időpont ma 18:53 - Mi, a testvéremmel nem nélkülöztünk. Neked sem kellene aggódnod, ha tényleg annyit keresel. A szüleim oda születtek, ahova, olyan körülmények közé, amilyenbe, a nagyszüleim még háborút is átéltek. A lehetőségeikből kihozták a legtöbbet, megtanultam tőlük, hogy a lehetőségekkel élni kell, és előrébb lehet jutni, ha megteszel minden tőled telhetőt, a siránkozás nem visz előre, persze úgy is élhetsz, de az viszont tényleg nem élet.
2015. szept. 20. 19:02
 20/24 anonim ***** válasza:

19: Félreértettél, nem siránkozok. Viszont azt sem akarom, hogy ha gyerekem lesz, annak nélkülöznie kelljen.

Mellesleg teszek érte, jövő karácsonykor már valahol nyugaton szeretnék dolgozni, amire mérnökként elég nagy esélyem van.

Jelenleg viszont azért nem engedhetek meg magamnak túl sok mindent ebből a fizetésből és nem autóvásárlásra kell gondolni, hanem alapvető dolgokra, mint például ruházat; legalábbis akkor, ha szeretnék pénzt félretenni.

2015. szept. 20. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!