Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen kondíciókkal lehet még párkapcsolatom?
Te biztos, hogy "közel a negyvenhez" korosztályhoz tartozol, és nem egy p..csogó húszashoz, akik itt írogatnak folyton?
Azt hittem egy negyvenes férfi sokkal érettebb gondolkodású, minthogy itt ilyen szöveggel, ön-sajnálkozva, kiírjon egy kérdést!
Hmm... ezek szerint érnek még meglepetések ezen az oldalon.
Igen, lehet, ha tényleg akarod!
2015. szept. 20. 17:46
2/24 A kérdező kommentje:
Nem önsajnálat, csak kíváncsi voltam mások véleményére. Ha valaki elmúlt 20 éves, nem érdekelheti mások véleménye?
Nem önsajnálat? Biztos vagy ebben?
Sajnáltatod magadat, mert...
"nincs saját egzisztenciám, mindig is dolgoztam, de sajnos mindig csak átlagosan kerestem."
"pedig nem vagyok ronda"
"Ha nincs pénzem, nem élek fényűzően, komolyan el kellene felejtenem egy normális párkapcsolat lehetőségét?"
De kérheted mások véleményét! Csak légy pozitívabb!!
2015. szept. 20. 17:55
Hát ne haragudj, de egyik 40 éves nőnek sincs már kedve vadidegen lakótársakat elviselni a barátja miatt. Vagy nem tudom te kikre vadászol, de szerintem már huszonévesen sem vágynak erre egy idősebb pasival. Azért az nem olyan hatalmas elvárás, hogy 40 évesen éljen már egyedül.
2015. szept. 20. 17:56
5/24 A kérdező kommentje:
No, pont az utolsó mentalitására utaltam, ezért tettem fel a kérdést.
Ez nem mentalitás, egyszerűen a legtöbb felnőtt ember szeretne egy kis magánéletet, igénye van rá... Talán ez bűn? Nem mindenki élvezi pl, hogy ott van a fal másik oldalán a kedves lakótárs amíg szexelnek... Épp ezért nem laknék szülőkkel sem. Persze néha muszáj átmenetileg, de aki 40 évesen is így él, az nem úgy néz ki, mintha változtatni akarna.
2015. szept. 20. 18:03
7/24 A kérdező kommentje:
Ok, ezek szerint neked sincs saját egzisztenciád, de a másiktól elvárod? Érdekes.
Előző:
Lehet változtatni akar, csak ha nincs miből. Nem mindegy, hogy 80e-ugrik a fizetésedből albérletre vagy csak 40e.
Azért külön élni, hogy bejöjj a csajoknak.. a legnagyobb baromság!
2015. szept. 20. 18:05
9/24 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék, tudom, hogy gáz, ezért kérdeztem. Csak sajnos havi 130-140e-ből elég macerás lenne albérletben lakni, egyedül. Persze, ha egy olyan párom lehetne, akivel lehet közösen tervezni, nem lennék ellene. Mondjuk előző bnőm is lenézett emiatt, aki meg a szüleinél lakott, pedig már elmúlt 30 éves.
Te mégis honnan veszed, hogy nincs egisztenciám? Sehol sem írtam ilyet. Most sem élek másokkal, de nem is vagyok 40 éves, és remélem, hogy akkor is lesz annyim, hogy ne kelljen hosszútávon idegenekkel együtt laknom és odavinnem a párom. Nem kell patolára gondolni és nem muszáj a főváros közepén a legmagasabb árakkal... Mások egy átlag fizetésből még 1-2-3-4 gyereket is felnevelnek.
2015. szept. 20. 18:16
Kapcsolódó kérdések: