Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pánikbetegként hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pánikbetegként hogy lehet párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Azt hiszem pánikbeteg vagyok. Még itthonról is félek kimozdulni. Félek attól hogy az emberek megbámulnak és kiröhögnek, mert béna vagyok. 22/n
2015. szept. 3. 07:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Fordulj szakemberhez,ma már hatékonyan gyógyítható a problémád,de leginkább azért is menj,hogy kiderüljön,valóban pánikbetegséged van.
2015. szept. 3. 07:34
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet ez, de sokszor vagyok ideges.
2015. szept. 3. 07:35
 3/15 anonim ***** válasza:

Gyerekkorod milyen volt?

Esetleg valami örökletes mentális betegség?

Természetesen nem akarlak megijeszteni,csak találgatok,mert az ilyen szorongásos problémák nem jönnek csak úgy maguktól.

2015. szept. 3. 07:41
 4/15 A kérdező kommentje:
Hát csak annyit írnék le, nem volt teljesen idilli a gyerekkorom. Az iskolában is mert csendesebb voltam mindig kigúnyoltak. De otthon se volt jobb a helyzet.
2015. szept. 3. 07:50
 5/15 anonim ***** válasza:

Otthon milyen volt az a bizonyos helyzet?

Testi,lelki bántalmazás,vagy mindkettő?

A felnőttkori önbizalomhiány oka sokszor a gyerekkorban keresendő,ezért kérdeztem.

2015. szept. 3. 08:01
 6/15 A kérdező kommentje:
Lelki bántalmazás.
2015. szept. 3. 08:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Hány éves kortól,milyen gyakran,és milyen durvák voltak ezek a lelki bántások?

Egyáltalán nem mindegy ugyanis.

Gyerekkorban fejlődik ki a személyiségünk,akkor formálódik,ha egy gyereket állandó negatív ingerek érnek,magára veszi,egy idő után el is hiszi,ő béna, nem jó ember.

Miről tehet egy gyerek?

Semmiről.

Nevelés kérdése,alapból rossz gyerek nincs,csak rossz szülő.

Különböző nevelési módszerekkel,ugyanaz a gyerek,felnőttként egész más emberré válhat.

Az otthoni helyzetnek egyenes következménye lett,hogy visszahúzódó,nehezen beilleszkedő,csendes gyerek vált belőled.

Én így látatlanban azt mondom,fele annyira sem vagy béna,és 2x olyan jó ember vagy,mint amit magadról gondolsz.

2015. szept. 3. 08:14
 8/15 A kérdező kommentje:
A szüleim kiskoromban sokat veszekedtek egymással és velem is. Most pl. anyám azt mondogatja hogy nem kellek a kutyának sem, ami sajnos igaz is. Amúgy meg tényleg béna vagyok.
2015. szept. 3. 08:21
 9/15 anonim ***** válasza:

A szüleid egymással sokat veszekedtek,ez már akkor is baj lenne,ha hozzád soha egyik sem szólt volna egy rossz szót sem,mert a gyerekek ilyenkor magukra veszik, miattuk megy a balhé,pedig semmi közük hozzá.

Téged is bántottak,ez még nagyobb baj,sőt anyukád a mai napig ezt teszi.

Csoda,ha nincs önbizalmad és zárkózott vagy?

Szerintem nem.

Nem a te hibád,ezt ne felejtsd!:)

Béna vagy,mert állandóan hibázol?

Aki önbizalom terén rosszul áll,az könnyebben hibázik,nem a te hibád.

Miért érzed magad bénának?

Folytathatjuk priviben is este felé,sajnos lassan mennem kell,ha gondolod,dobj egy üzit.

2015. szept. 3. 08:39
 10/15 A kérdező kommentje:
Ok rendben, majd írok privátot később.
2015. szept. 3. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!