Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetne párkapcsolatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne párkapcsolatom, ha a negativitás fogságában vagyok?

Figyelt kérdés
Úgy érzem magam, mint egy 10 centes, ami egész életében a síneken hever, és a jó öreg tehervonat nap mint nap csak jön és oda vissza újra meg újra átgázol rajtam, de én nem fogok kilapulni, nem fogok szétlapulni...

2015. szept. 8. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ember. Amíg te itt magadat sajnáltatod, addig mások csajoznak/pasiznak vígan, te meg csak hízol. Majd rájössz, hogy felesleges állandóan a sebeidet nyalogatni, mert elmegy melletted az élet és mikor észreveszed, már késő lesz.
2015. szept. 8. 14:35
 2/4 Fish1 ***** válasza:

Párkapcsolatod lehet, de mivel hasonló hasonlót vonz, csak egy hasonlóan negatív ember személyében.

Mit teszel azért, hogy megváltozzanak a negatív dolgok az életedben?

2015. szept. 8. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha te tudod, hogy a hozzáállás rossz, akkor meg is tudod változtatni. Az élet egy színdarab, játssz egy kicsit! Mármint úgy, hogy ne mások érzéseivel, meg ilyesmi, hanem vedd könnyen, tudd, hogy ez egy játék!
2015. szept. 8. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Sehogy! minek neked párkapcsolat?

Az + idő, munka, energia!

2015. szept. 8. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!