Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladom, megállapodjak egy olyan lánnyal aki nem jön be? (35F)
Szia!
kicsit sorstársnak érezlek bár van köztünk azért pár év. Mégis azt érzem amit te... pont azért amit írtál is, hogy "nincs időm babusgatni" a kapcsolatot. 2-3 év alatt szokik össze úgy egy pár hogy azt mondom NA ez most már elmehete komolyabb irányba.
Hol keresel? Mert a társkeresőket szerintemn felejtsd el, inkább személyesen ismerkednék a helyedbe olyan rendezvényen ahol megfordul a neked potenciális korosztály. Véleményem szerint ez a 27-32 közötti nők lesznek.
Én még nem adnám fel , és nem mennék bele egy "kényszer" kapcsolatba, hisz azzal a nőt is átvered és magadat is ...
26F
Szia!
Sajnos sorstársad vagyok :(
megértem hogy az idő csak fogy ,és csak mennek az évek nincsen sok idő
de az igazira várni kell sajnos!
Valakinek hamar összejön valakinek sajnos nem!
Hasonlót kell szerezned mindenképpen,nem jó
hazugságban élni...mert ez mindkettőtök számára nem jó,nem csak neked nem jó,hanem a másiknak sem!
Fontos hogy szeressétek egymást,hasonló értékrendek,hasonló gondolkodás...stb
Soksikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!