Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Feladom, megállapodjak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladom, megállapodjak egy olyan lánnyal aki nem jön be? (35F)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy voltam már egy párszor szerelmes eddigi életem folyamán, de valamiért ezek a lányok akiket én választottam végül mindig elhagytak. Voltak változó hosszúságu kapcsolataim, 1-4 év között, mindegyikben szerelmesek voltunk. Mivel már ideje lenne megállapodnom, egyre többször átfut a fejemen, hogy mi lenne ha olyan lányt választanék, akinek én jövök be, de ő nekem nem feltétlenül. Már nem érdekel hogy szerelmes legyek bele, megelégszem ha megszeretem. Vagy szerintetek reménykedjek még hogy megtalálom a nagy Ő-t? Vegyétek figyelembe, hogy nincs már időm 2-3 évig babusgatni a kapcsolatot, hogy ez kiderüljön.
2015. szept. 20. 13:57
 1/7 A kérdező kommentje:
1-2 próbálkozás maradt még a táramban és biztosra kéne mennem, mert már nagyon a határon vagyok hogy agglegény maradjak. Minden véleményt szívesen fogadok.
2015. szept. 20. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen korú lányokról beszélünk?
2015. szept. 20. 14:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes olyannal tervezni, aki nem jön be.
2015. szept. 20. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

kicsit sorstársnak érezlek bár van köztünk azért pár év. Mégis azt érzem amit te... pont azért amit írtál is, hogy "nincs időm babusgatni" a kapcsolatot. 2-3 év alatt szokik össze úgy egy pár hogy azt mondom NA ez most már elmehete komolyabb irányba.

Hol keresel? Mert a társkeresőket szerintemn felejtsd el, inkább személyesen ismerkednék a helyedbe olyan rendezvényen ahol megfordul a neked potenciális korosztály. Véleményem szerint ez a 27-32 közötti nők lesznek.

Én még nem adnám fel , és nem mennék bele egy "kényszer" kapcsolatba, hisz azzal a nőt is átvered és magadat is ...

26F

2015. szept. 20. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
én is így vagyok már hogy aljasodjak le olyan nőhöz aki nem zonz?! de szerintem nem jó 5let ez mert úgye kell testi vonzalom is egy kapcsiba úgy hogy sehogy nem jó ez .... :/
2015. szept. 20. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha neked a házasság-gyerek kombó sokkal fontosabb, mint a nő maga, akkor keress egy ugyanilyen gondolkodású nőt magadnak, van belőlük millió.
2015. szept. 20. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos sorstársad vagyok :(

megértem hogy az idő csak fogy ,és csak mennek az évek nincsen sok idő

de az igazira várni kell sajnos!

Valakinek hamar összejön valakinek sajnos nem!

Hasonlót kell szerezned mindenképpen,nem jó

hazugságban élni...mert ez mindkettőtök számára nem jó,nem csak neked nem jó,hanem a másiknak sem!

Fontos hogy szeressétek egymást,hasonló értékrendek,hasonló gondolkodás...stb

Soksikert!

2015. szept. 20. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!