Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy 18 évesen már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy 18 évesen már megállapodjak?

Figyelt kérdés
Beleszerettem valakibe és érzem hogy ez most teljesen más mint az eddigiek.. Ezzel a sráccal el tudomképzelni a jövőmet,folyton csak vele lennék és nem akarom őt elvesziteni. Lehetséges hogy akkor ő nekem az igazi és megállapodhatok?
2013. aug. 18. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges :)
2013. aug. 18. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de idővel úgy is kiderül minden.
2013. aug. 18. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges és áldásom rátok. :)
2013. aug. 18. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
A fiú hány éves?:)
2013. aug. 18. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, de eleinte minden fiatal így van ezzel. Hamar összekötik az életüket, összeházasodnak... majd 1-2 év múlva kiderül, hogy mégsem passzolnak annyira össze, hogy egymás mellett éljék le az életüket, ilyen fiatalon kezdve.

De persze mindig vannak kivételek :) de elkapkodni nem kéne semmit sem. Úgy is szerethetitek egymást, egyelőre, hogy törvényesen nem köt össze bennetek semmi sem. Egy pár darab papír, meg szimbólumok nem változtatnak semmin.

2013. aug. 18. 16:03
 6/7 A kérdező kommentje:
A fiú egy évvel idősebb nálam,19 éves
2013. aug. 18. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:
lehetséges. csak fönnáll a veszélye annak, hogy majd pár év múlva másra vágytok, ha eddig még nem igazán voltatok mással. fölmerül bennetek a kérdés, felszínre kerül a kíváncsiság. szerintem.
2013. aug. 18. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!