Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megállapodjak vagy legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megállapodjak vagy legyek szabad? Melyik lenne a jóbb?

Figyelt kérdés

14 éve korom óta párkapcsolatban élek.3hosszútávú kapcsolatom volt.Jelenleg 24 vagyok.A második kapcsolatom után volt 6hónap amikor jobban éltem.

Most megkapok minden szabadságot amire szükségem lehet vagy csak én gondolom ezt nem tudom.Nagyon szeretem párom ,nekem tökéletes ember minden téren és ha egyszer férhez mennék őt választanám.De valami mégsem tuti.Néha vágyom arra hogy csak én legyek az életemben (meg persze a családom).néha meg már saját gyereken álmodozom.Merre lépjek ?Vagy maradjak?(Valósznű h megvárni úgyse fog)

2014. aug. 8. 00:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Hosszú távon szerinted melyik verzió a kifizetődőbb?
2014. aug. 8. 00:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát a nők inkább a házasság felé szoktak húzni.
2014. aug. 8. 00:51
 3/5 Dr.Michael Jocks ***** válasza:
Ha szereted elengeded, illetve közös lónak túrós a háta mint azt mondani szoktam.
2014. aug. 8. 00:51
 4/5 A kérdező kommentje:

hosszútávon maradni kell a seggemen mert tök jók vagyunk együtt és együtt is lehet még "élni" ugymond sokmindent kipróbálni.

Áhhh köszi

de mit jelent az h közös lónak turós a háta?

2014. aug. 8. 00:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Azzal kezdeném, hogy én alig 20 évesen mentem férjhez, ebből sok mindent meg is tudtál a házasságról való véleményemről. Viszont én sosem gondolkoztam el amíg csak jártunk azon, hogy mi lenne, ha nem vele lennék? Ez olyan evidens volt, h összejöttünk és akkor az már úgy marad, mert jól működünk együtt. El se tudom képzelni, mi lenne nélküle.

Szóval szerintem ha ezen egyáltalán elgondolkozol, akkor ott már van valami hiba. :/

2014. aug. 8. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!