Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek túl ezen? Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Ha párkapcsolatról van szó, nagyon szerencsétlen vagyok. Ha valaki bejönne, annak én nem kellek. Most pedig még szórakoztak is velem. Már nincs önbizalmam, mert úgyse kellek annak, akihez vonzódom. 24/ L2014. aug. 1. 17:32
1/8 anonim 

válasza:

Eddig nem volt szerencséd, ez még nem jelenti azt, hogy bármi baj is lenne veled. Most, hogy szórakoztak veled, valószínűleg meg is rendült a bizalmad a férfiakban, ez is érthető. Adj egy kis időt magadnak, hogy helyretedd a dolgokat, közben építgesd az önbizalmadat, aztán próbálkozz tovább. Ja, és persze készülj fel a privát-áradatra...
2/8 RRR 

válasza:

fogadd el magad,
légy határozottabb,
ne úgy állj a dolgokhoz,hogy ez úgyse sikerül nekem
állj úgy hozzá hogy ha nem jön össze nem a világ vége
és
működni fogsz hidd el
3/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok privátot, azt elfelejtettem írni. Úgyis hasonló gondokkal küszködők írnának. Biztos jó móka, ha két önbizalomhiányos együtt van...
2014. aug. 1. 17:43
4/8 RRR 

válasza:

akár erősíthetnék is egymást
de
nem azok szoktak írni privit
5/8 anonim 

válasza:

fogd fel ugy hogy akinek nem kellesz az meg sem érdemel téged. biztosra veszem hogy egy csodálatos ember vagy aki megfogja találni a maga párját :) csak adj magadnak idot :)
6/8 A kérdező kommentje:
Úgy álltam hozzá, és sose jött be. Magyarul lejjebb kell adnom, csak nem megy úgy, hogy nem vonzanak se belsőleg, se külsőleg, akiknek tetszenék.
2014. aug. 1. 17:45
7/8 anonim 

válasza:

Olyan emberrel, aki sem külsőleg, sem belsőleg nem tetszik neked igazán, szerintem ne próbálkozz, csak időpazarlás. Olvass utána az önbizalomnövelés témának, biztosan vannak jó könyvek a témában.
8/8 anonim 

válasza:

Átérzem a problémádat. Bár én csak 20 éves vagyok.
Három éve olyan szinten összetörtek, hogy semmi önbizalmam nem maradt...
Nincs semmi baj veled, csak eddig rossz emberekkel találkoztál. :) Figyelj előbb utóbb találni fogsz egy olyat akinek igazán számítasz és aki neked is számít.
Aki kihasznál az nem érdemel meg, az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni. Úgysem azok az emberek fognak téged boldoggá tenni, nem igaz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!