Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok bízni a páromban, mivel növelhetném az önbizalmam hogy biztos legyek benne nem akar másik nőt?
Fiatal nő vagyok , eddig volt 2 kapcsolatom mind a kettőben megcsaltak , hiába kérdezem mi volt a probléma nap mint nap magamtól nem jövök rá , nehezen de túl léptem rajtuk. Az ágyban minden jó volt , megértettük egymást nem veszekedtünk stb. Most megint van egy kapcsolatom nagyon szerelmes vagyok de félek hogy ugyanarra a sorsra jutok és betegesen féltékeny vagyok , amit nem mutatok ki neki de nagyon nehéz így. Én eddig egyetlen egyszer mondtam ki neki hogy szeretem ő már többször is , fél éve vagyunk együtt. Én próbálok bízni benne de elég nőcsábász tudom hogy nem vakságot fogadott csak...
Érzem előbb utóbb kibukik ez belőlem és nem akarom hogy ez a túlzott féltékenységem a kapcsolatunkra menjen.
Nem tudom, hogy erre van-e megfelelő recept ami be is válhat, de egy beszélgetés nem árthat a pároddal.
Mond el neki az érzéseidet és a félelmeidet a kapcsolatotokat illetően.
Ha szeret, márpedig miért ne szeretne akkor biztos vagyok benne, hogy meg tudjátok beszélni a dolgot.
A dolgok tisztázása után szerintem te is megnyugszol egy kicsit és nem fogsz ezekre a buta dolgokra gondolni.
Könyörgöm, ha olyan hülye vagy hogy nőcsábásszal jössz össze akkor mit vársz??
Komolyan minden nő ilyen aberált???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!