Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a megoldás, ha az egyik akar kutyát, a másik nem?
Pincsi?
Amúgy ha egy rotival foglalkoznak, akkor olyan mint egy kezesbárány a környezetével. Én tudom, egy labradorom és egy rotim van. Nem tudom mire jók ezek a téveszmék, hogy a roti leharapja az ember karját..
Igaza van részben a kérdezőnek, mivel, ha egy kutya megérzi, hogy az ember valahol bizonytalan, és nem változik, akkor (a falkatörvények szerint) átveszi az irányítást. Ismerősöm fél a kutyáktól, nekem egy kuvaszom is van, tőle főleg. A kuvasz egy idő után megszokta őt, de mivel érzi, hogy fél tőle, ugatja, amikor jön, így még jobban fél.
A rotihoz erőskezű gazda kell, főleg, ha nem kölyökként kerül oda és nem volt megfelelően szocializálva; és le kell tudni vezetni a felesleges energiáit. Első kutyának nem kifejezetten ajánlott.
Egy másik szerelem?!
Én össze nem jönnék egy kutyafan lánnyal.
Kutyákat alapból én sem csípem, max labrador, golden retriever, de azekből is csak a nagyon barátságos, emberre, kisebb állatkákra, tártyakra ártalmatlan blökiket szeretem.
Az a gond hogy ösztönlények. gondolnak eggyet, és letoják a gazdi szavát.
23f
Nagyon jó és sokoldalú kutyák,csak törődni kell velük!
Ha te is beleegyezel akkor viszont csak kölyköt amit ti neveltek fel.Más megunt vagy elcseszett kutyáját ne vegyétek a vállatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!