Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a megoldás, ha az egyik akar kutyát, a másik nem?
Figyelt kérdés
Soha nem volt kutyám, nem is szeretem őket annyira. Ez gondolom neveltetés kérdése is, sajnos. :( Mindig megtartom a két lépés távolságot. Amióta megismerkedtünk a párommal (4 éve) folyamatos vita tárgya, hogy a Nagy Ő Rottweilert szeretne. Nem eggyel találkoztam már és nagyon félek tőlük. Hiába beszéltük ezt át, nem tágít. Csakis Rottweilert akar.... Egy számomra kevésbé félelmetes fajta szóba jöhetne... Mit tennétek a helyemben?2014. jan. 6. 23:07
11/13 anonim válasza:
Nekem több kutyám volt. Németjuhász, Dán dog, Airedale terrier - rotweiler keverék is...
jelenleg 3 is van.: Moszkvai őrkutya, közép ázsiai, meg egy airedale terrierem:)
Volt tiszta rotweilerem is. Imádni való, nyalakodós kedves természetű kutyus volt. Ráadásul fiú.
Szerintem te is megszeretnéd. Kicsi korban kell befogadni, akkor nagyon fog szeretni titeket.
Ha már idősebb akkor nem biztos...
Ne félj.
27/N
12/13 anonim válasza:
Egy rottweilerhez tapasztalat kell és megfelelően határozott személyiség. Jogos a félelmed szerintem, ezt beszéld meg a barátnőddel, hogy csak beszél a levegőbe hogy rottweiler kell neki, vagy tényleg tudná képezni, uralkodni felette... Ez egy őrző-védő fajta, erős akarattal, szerintem alaposan rágjátok át.
13/13 A kérdező kommentje:
A kérdező nőnemű. :D Köszönöm a válaszokat. :)
2014. jan. 23. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!