Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves koromig próbálkozok aztán végleg feladom a csajozást! Mi a véleményetek erről?
Hogy tényleg hülye vagy. Ennél rosszabb ötletet még nem is hallottam.
Először is: ha rágörcsölsz a barátnőszerzésre, akkor addig garantáltan nem fog összejönni. A görcsösség taszító.
Másodszor ha egy év múlva beállítana életed szerelme, akkor fognád és hazazavarnád, hogy bocs, de már feladtad a csajozást? Ez nem hangzik túl reálisan :D
- mikor 14 voltam aszt hittem teljes meggyőződéssel, hogy mikorra egyetemre megyek barátnőm lesz és együtt megyünk egyetemre :)
- mikor egyetemre jöttem mindig a következő szülinap volta határidő
- 25 vagyok én is és nekem is kevesebb van a 26 mint neked
-őszintén nem tudom mit gondoljak, az igaz rengeteg energiát elvessz a sok sikertelenség de viszont én mikor megpróbálom elhatározni, hogy inkább a többi alom valóra váltásán dolgozok ... valahogy egyre több kecsegtető lehetőség jelenik meg, egyre több boldog párt látok, egyre többen kérdik meg ismerőseim közül, hogy van e valakim, de ha megpróbálok lépni egyre jobban pofára esek...
...fontos a magabiztosság de tapasztalatom szerint minél biztosabb vagyok benne, hogy ez most összejön annál nagyobb a pofára esés :((
-na szóval nem tudom, szerintem egy darabig működni fog de aztán biztos el kezd hiányozni , hogy mégis jobb lenne ha lenne valakid és lehet mikor öregebb leszel megbánod triplán
7 es 6 os vagyok :P
6 éve vagyok koliban mégsem jött össze még semmi :((.
vicces miközben az előző hozzáoszlást írtam két régi osztálytársam és egy másik ismerősöm szinte egyszerre módosítottak az állapotukat , hogy mától kapcsolatban vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!