Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, jártam is vele! Nagyón szeretem, de fére léptem egy másik srácal, megbántam. Azóta próbálóm visszaszerezni, de nem megy kb 1 éve próbálkózók nálla. Lécci segicsetek, hogy szerezem vissza? Tippek? .
1. Tanulj meg írni!
2. Ne legyél ribanc!
Szerintemég attól valaki nem riban
ha nem jól tudd írni,és én kérdést kértem,nem óltás!!!
Úgy hallottam, néhány fiúnak bejön az intelligencia.
Ha ő is olyan, akkor esélyed sincs :(
nők...:)
ha nagyon megbántottad és nagyon a lelkére vette, és szeretett nagyon szeretett, akkor nagyot csalódott és nem fog visszafogadni!
1 éve próbálkozól??? és ezt hogy képzeljük el?? mik voltak a probálkozásaid? mit tettél mit mondtál neki?
amúgy ha 1 év után semmi, akkor nem is lesz semmi sem!
Max annyit tehetsz h személyesen megkeresed és elmondod az érzéseidet neki, mindent amit érzel! de kevés az esély h megbocsát, főleg ha azóta van neki valaki!
DE! ha nem próbálod meg akkor meg bánni fogod h meg sem próbáltál élőben beszélni vele élőben elmondani mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!