Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár hete szakítottam a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hete szakítottam a barátommal 10 hónap után egy másik srác miatt, persze ő erről semmit sem tud. Hogyan mondjam el a "másiknak", hogy őt szeretem? (Részletek bővebben)

Figyelt kérdés

Több, mint 4 hónapig szenvedtem, miután véletlenül összefutottam azzal a fiúval egy buliban, akiről tudtam, hogy már nagyon régóta szemet vetett rám. Nem történt semmi, viszont teljesen összezavart, és mivel a barátommal alapból nem volt minden rendben, egy idő után azon kaptam magamat, hogy afféle lelki tanácsadónak használtam a fiút, reménykedve, hogy egyszer majd felhozza a "dobd őt, mert még mindig szeretlek" témát, de nem hozta fel. Nemrég végre sikerült lezárnom magamban a dolgokat, és szakítottam a barátommal. Hogyan tudassam a sráccal, hogy az egész miatta volt, mert őt szeretem? Minden nap beszélünk, viszont "azóta" nem találkoztunk, pár településsel arrébb lakik tőlem... Segítség.

L/16

2012. márc. 5. 22:20
 1/6 Talán én? ***** válasza:
0%

Írd+ ki facera hogy egy rohadt k... vagy aki egy másik f... miatt ott hagy egy másikat

Biztos értékelni fogja és majd jól megpszihológizál és mehetsz az utadra tovább

"Mert ami kerek az tovább gurul"

2012. márc. 5. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Akkor most még egyszer, hátha rosszul értem: A jelenlegi pasiddal 10 hónapja vagytok együtt, abból 4+ szenvedés volt számodra. Az új kiszemeltről pedig tudod, hogy egy ideje már szívesen elkapna... Mire vártál? Ennyire nem érdekelt az előző pasid érzelmi világa? Csak kínoztátok egymást hónapokon át, áhh.

Egyébként egy gerinces ember nem ír/mond olyat, hogy "dobd őt értem", ahogy egy ugyancsak gerinces ember ilyen kijelentésre nem is vár. Gyakorlatilag csak át akartad a nyakába dobni a felelősséget.

Az új lovaggal egyébként egyszerűen közöld azt, hogy szexuálisan vonzónak találod, szóval, ha megtudja ígérni, hogy nem kerül hullámvölgybe a kapcsolatotok, akár még hajlandó is vagy kitartani mellette egy ideig.

2012. márc. 5. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Várjál már, ettől még nem k*rva! Nem csalta meg a pasiját, nem játszott senkinek az érzelmeivel, ezzel a másik hapsival le se feküdt! Ez nem kurvulás, miért maradna együtt valakivel, akivel nem is érzi jól magát?? Főleg ha talált valakit, akit még ráadásul szeret is, legalábbis azt mondja. Kiscsajszi, vigyázzál az érzéseiddel, mert csalókák a te korodban, ha most dobtad a pasidat, akkor ezzel gondolom ő is akar valamit kezdeni. Ne erőltesd, te vagy a lány, te csak legyél friss és kedves, érzékeltesd vele, hogy jó csaj vagy, és tetszik neked. A többi az ő dolga, akármennyire hülyék a mai tinik és a lány udvarol a fiúnak, én ezt akkor is hülyeségnek tartom. Az az igazi férfi, aki magától is meg tud hódítani egy nőt. Neked csak hagynod kell magad, és persze apró jelekkel tudatni vele, hogy ez most tetszett, ez most nem. Hogy tudja, hogy te mit akarsz, mert ha nem lehet kikövetkeztetni, hogy mi a francot akarsz, akkor jogosan mondhatja azt, hogy így nem is kellesz neki. Várjál, nem kell rögtön járni valakivel, amint dobtad az előzőt. Még az se biztos, hogy szerelmes vagy belé, lehet hogy csak jobb fej, mint az ex, és ezért vonzódsz hozzá.
2012. márc. 5. 22:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem a szextől lesz valaki kúrva!
2012. márc. 7. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:

"afféle lelki tanácsadónak használtam a fiút, reménykedve, hogy egyszer majd felhozza a dobd őt, mert még mindig szeretlek témát"

Négy hónapig hülyítetted a barátodat? Szerintetek ez normális?! Hát süljön le a bőr képedről kisanyám!

2012. márc. 7. 12:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Nehogy azt higgyétek ár ,hogy olyan egyszerű szakítani valakivel! Az előbb lek*rváztátok, mert nem maradt vele, most meg az a baj, hogy kidobta. Ne mondjátok már, hogy ti életetek minden percében ponosan tudtátok, mit kell tennetek, és mi a helyes!
2012. márc. 9. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!