Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hete szakítottam a barátommal 10 hónap után egy másik srác miatt, persze ő erről semmit sem tud. Hogyan mondjam el a "másiknak", hogy őt szeretem? (Részletek bővebben)
Több, mint 4 hónapig szenvedtem, miután véletlenül összefutottam azzal a fiúval egy buliban, akiről tudtam, hogy már nagyon régóta szemet vetett rám. Nem történt semmi, viszont teljesen összezavart, és mivel a barátommal alapból nem volt minden rendben, egy idő után azon kaptam magamat, hogy afféle lelki tanácsadónak használtam a fiút, reménykedve, hogy egyszer majd felhozza a "dobd őt, mert még mindig szeretlek" témát, de nem hozta fel. Nemrég végre sikerült lezárnom magamban a dolgokat, és szakítottam a barátommal. Hogyan tudassam a sráccal, hogy az egész miatta volt, mert őt szeretem? Minden nap beszélünk, viszont "azóta" nem találkoztunk, pár településsel arrébb lakik tőlem... Segítség.
L/16
Írd+ ki facera hogy egy rohadt k... vagy aki egy másik f... miatt ott hagy egy másikat
Biztos értékelni fogja és majd jól megpszihológizál és mehetsz az utadra tovább
"Mert ami kerek az tovább gurul"
Akkor most még egyszer, hátha rosszul értem: A jelenlegi pasiddal 10 hónapja vagytok együtt, abból 4+ szenvedés volt számodra. Az új kiszemeltről pedig tudod, hogy egy ideje már szívesen elkapna... Mire vártál? Ennyire nem érdekelt az előző pasid érzelmi világa? Csak kínoztátok egymást hónapokon át, áhh.
Egyébként egy gerinces ember nem ír/mond olyat, hogy "dobd őt értem", ahogy egy ugyancsak gerinces ember ilyen kijelentésre nem is vár. Gyakorlatilag csak át akartad a nyakába dobni a felelősséget.
Az új lovaggal egyébként egyszerűen közöld azt, hogy szexuálisan vonzónak találod, szóval, ha megtudja ígérni, hogy nem kerül hullámvölgybe a kapcsolatotok, akár még hajlandó is vagy kitartani mellette egy ideig.
"afféle lelki tanácsadónak használtam a fiút, reménykedve, hogy egyszer majd felhozza a dobd őt, mert még mindig szeretlek témát"
Négy hónapig hülyítetted a barátodat? Szerintetek ez normális?! Hát süljön le a bőr képedről kisanyám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!