Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van egy viszonylag komoly kapcsitok egy lánnyal.2 hónap után a lány "kalandozni" akar egy másik lánnyal. Mit szóltok hozzá?
ööö lehet hogy valamit én nem értek, de a biszex az nem az jelenti h szexuálisan vonzóak találod mindkét nemet? Ennek mi köze ahhoz, hogy mással akarod megcsalni a barátod?
Ez kb olyan, mintha én azt mondanám, hogy én szeretem a szőke meg barna hajú lányokat is, a barátnőm szőke, de néha muszáj lefeküdnöm egy barnával, hogy ebbéli hajlamaim is kiélhessem... Így leírva eléggé nonszensznek tűnik a kérdésed nem?:)
kidobnám a pic.ába. Nyugodtan keresgesse a saját identitását meg próbálkozzon de ne mellettem!
Ezzel az erővel akk a srác is mondhatná h "figyu nekem X nővel lehet h jobb a szex, hadd próbáljam már ki h megbizonyosodhassak róla!" Hülyeség
Miért írsz 3. személyben , ha magadról beszélsz?Amúgy mielőtt döntessz gondolkozz el azon, hogy az örökbefogadott gyerekednek hogyan magyarázod el, hogy két anyja van?
Menjél, nyaljad...
1) a kérdés kifejtős részét E/3. ban írta és mivel azt olvastam el később ezért automatikusan abban írtam :D
2) az óvazert feltalálták
Nehéz kérdés. Szerinted megcsalt?(ez NAGYON fontos)
Én csak ennyit mondanék FAIL, és otthagynám. De ez a te döntésed.Szóval, megcsalásnak érzed ha egy lánnyal csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!