Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van egy viszonylag komoly kapcsitok egy lánnyal.2 hónap után a lány "kalandozni" akar egy másik lánnyal. Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
A lány régóta biszex, a pasinak szerintem nincs joga megváltoztatni viszont választás elé kényszerítheti. De mivel a lány biszex és szereti a pasit nem tud dönteni. A pasi riválisként tekint a nőre és féltékeny rá. a lány viszont kíváncsiságból ki akarja próbálni.
2011. jan. 2. 01:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mindenki mást nevez megcsalásnak. Az általános felfogás valami olyasmi, hogy aktív kapcsolat mellett valaki mással szexel. Ebbe elméletileg beletartozik a két lány közötti szex is, de valakinek belefér, valakinek nem.

Ha a srác megcsalásnak érzi, akkor úgy is fogja kezelni, és ezért senki nem hibáztathatja, mert jogos.

Én elhiszem, hogy a lány kíváncsi, de akkor ennyi erővel, a srác is hivatkozhat kíváncsiságra, ha le akar feküdni mondjuk a szomszéd lánnyal.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, én megcsalásnak érezném, és az eset következménye valószínűleg szakítás lenne.

2011. jan. 2. 02:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Ja, és két hónap után ilyennel előállni kicsit vicces...

Előző voltam. 23/F

2011. jan. 2. 02:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem így működik, hogy kipróbálom egy fiúval meg egy lánnyal és amelyik jobb, akkor ahhoz a nemhez fogok vonzódni. Vagy ha mindkettőhöz vonzódik (igazából én ebben nem is hiszek, hogy létezik), akkor is van most neki egy párja akit ha szeret akkor vele marad, ha nem szereti akkor nem. Szóval eleve az a gáz, hogy a szex minősége alapján akar magának párt választani. Ezt én nem nevezném kapcsolatnak. Ez egy szexuális viszony érzelmek nélkül, de legalábbis nem szerelem.
2011. jan. 2. 02:32
 14/15 anonim ***** válasza:

ha megcsalásnak érzed, akkor szakítás...

Nem kell erőletni

2011. jan. 2. 13:16
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem is megcsalás, főleg érzelmileg én sem osztozkodnék se más,sem velem 1neművel a páromon.abból hogy "húú ez izgi és toljuk 3masban"-ból meg már rég kinőttem. Ez egy KOMOLY kapcsolatba semmiképp sem fér bele.
2011. jan. 2. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!