Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, de most közbejött egy másik srác is. Hogyan léphetnék ki a kapcsolatból, vagy szerintetek hogyan válasszak kettejük között?
Az van, hogy van most egy barátom 1 éve, és hát igazából vele minden jó, mert nagyon szeret, sokszor szokott hozni virágot, udvarias, kedves velem, meg minden, és nagyon szeretem, de most közbe jött egy srác, akivel... nem is tudom... egyszerűen csak úgy fellobbant közöttünk valami. Vele sokkal szenvedélyesebb a kapcsolatom, és nagyon jól érezzük magunkat együtt. A barátommal még nem feküdtünk le egymással, mert azt mondta, megvárja, amíg én is úgy érzem, hogy neki szeretném odaadni magamat (szűz voltam), viszont ezzel a sráccal 3 napja lefeküdtem, mert valahogy elsodort ez az érzés, és nagyon jó is volt, alapvetően nem bántam meg, csak a barátom miatt van szörnyű lelkiismeret furdalásom, mert ő eddig mindig rendes volt velem, és bűntudatom van, hogy a háta mögött ilyet tettem, amikor ő már 1 éve várt rám.
Viszont az is igaz, hogy ez a srác nagyon hevesen csapta a szelet, mindenhová elvitt a kocsijával (eléggé tehetősek a szülei), mentünk bulizni, ide-oda, és ennyi pezsgés soha nem volt a másik kapcsolatomban. Ez az új srác elhalmoz mindennel, a múltkor megláttam egy felsőt, ami nagyon megtetszett nekem, de szörnyen drága volt, és ő egyből megvette, pedig nem kértem rá... azért jó érzés volt, hogy ilyen figyelmes. A barátom is figyelmes, ő is szokott nekem kedveskedni apróságokkal, de egy olyan drága felsőt ő sohasem engedhetett volna meg magának, hogy megvegye nekem. Szóval most nem tudom, hogy mit csináljak, melyiküket válasszam. Mindkettő más miatt vonzó a számomra. Nem tudom, hogy mihez kezdjek a barátommal?
Segítsetek, légyszi! :S Szerintetek mit tegyek?
L/17 (F/18 és F/19)
úúúristen. hogy tudsz te a barátodnak a szemébe nézni??? egyébként elemezzük: mindketten vonzóak. 1. azért mert kedves. 1. azért mert van pénze. persze te ezt csak figyelmességnek nevezed.
fhuuu de szánalmas vagy.
Egyébként még valamit hozzátennék:
Szerintem nem sokat kell gondolkodnod hogy mit tegyél, hiszen a jelenlegi kapcsolatod valljuk be úgy ahogy van, elszúrtad. Ha úgy döntesz hogy nem mondod meg, hogy megcsaltad, akkor is mindig bűntudatod lesz miatta és nem fogsz már tudni úgy viselkedni vele, ahogy azelőtt.
A másik, gazdag srácnál még van esélyed, bár ő is elég hülye lehet, ha olyan csajjal fekszik le akinek van barátja!
"mindenhová elvitt a kocsijával (eléggé tehetősek a szülei), mentünk bulizni, ide-oda, és ennyi pezsgés soha nem volt a másik kapcsolatomban. Ez az új srác elhalmoz mindennel, a múltkor megláttam egy felsőt, ami nagyon megtetszett nekem, de szörnyen drága volt, és ő egyből megvette, pedig nem kértem rá."
És nem a pénzre mész... Miért kell mindenkit hülyének nézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!