Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy olyan lánnyal aki most lépett ki egy 4 éves kapcsolatból?
4 év az sok. Várj amég teljesen elfelejti. Nehogy csak "pótcselekvés" legyél neki, mert ilyen hosszú kapcsolat után félnek egyedül lenni, csak majd rájönnek h egy idejig jobb egyedül. Ne te legyél az akin ezt leteszteli.
L22
azért mert az ilyen lányok nem tudják mit akarnak, könnyen összezavarhatnak téged. nem könnyű (legalábbis számomra) megkülönböztetni a szeretethiányt, a csalódott lány önbizalom tuningolását a vonzalomtól. könnyen meglehet, hogy te azt hiszed kedvel és vonzódik is hozzád, miközben csak arra használ hogy túllépjen az exén, hogy felvidíttassa magát veled, mert te kedves vagy vele és érdeklődsz utána. könnyen félre lehet érteni... aztán amikor már elég jól van és te már nagyon megkedvelted akkor egyszerűen csak leépíti a "kapcsolatotokat" mert találkozott egy jóképű nagydumás sráccal.
nyilván nem mindenki olyan béna, hogy ilyen helyzetbe keveredjen, de a veszély valós.
Megkérdezhetem, milyen betűvel kezdődik a neved, vagy hány éves vagy?
Én egy lány vagyok hosszú kapcsolat után és most kezd alakulni egy régi ismerőssel a dolog, kb. hasonlóan állunk.
Viszont én komolyan gondolnám, a többéves kapcsolatomban volt hosszú szünet is, rengeteget veszekedtünk és a végén már hónapokig szinte nem is találkoztunk, ha igen akkor sem volt köztünk semmi, puszi és kész.
Csak ő erősködött, hogy ne szakítsunk, meg a közös baráti körünk miatt húztam vele eddig. Hülye voltam, hogy ilyen sokáig vele maradtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!