Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác. Nincs köztünk csak szex. De én belé szerettem. Ő viszont nem akar szerelmes lenni mivel karácsonykor lépett ki egy pár éves kapcsolatból. Mit csináljak? Nagyon beleestem.
Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 22:58
1/7 anonim válasza:
hagyd... visszafog menni az exhez egy idő mulva, sztem téged csak max felejteni használna :S bocsi,de én ezt tapasztalatbol mondom, párszor átéltem h ien pasikkal hozott össsze a sors :S
22L
2/7 A kérdező kommentje:
de nagyon utálják egymást meg a család is őt...olyan szar:'(
2010. márc. 3. 23:06
3/7 anonim válasza:
Tudd meg, hogy akarna e tőled a jövőben komolyabbat...Ha nem, inkább felejtsd el, úgy, hogy nem is fogtok találkozni...Lehet neki csak egy "játék vagy a feledésre", míg te beleszeretsz és szenvedni fogsz...
//TAPASZTALAT//
L19
4/7 anonim válasza:
Hagyd ott most, mert később még szarabb lesz. tapasztalat. ne áltasd magad, nem lesz olyan, hogy "majd úgyis rájön, hogy én kellek neki és belémszeret..stb", sajnos tapasztalat.
5/7 anonim válasza:
Egyszer elfelejti és szerelmes lesz beléd
a kérdés hogy mikor
6/7 A kérdező kommentje:
nem tudom...de nagyon nagyon szeretem...és nagyon sokat beszélgetünk...csak félek mert ha őt elveszítem...:'( áh:(
2010. márc. 4. 00:30
7/7 anonim válasza:
Szerintem ezt jó okkal szoktuk fordított sorrendben csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!