Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex kapcsolatbol komolyra?
Figyelt kérdés
Tehat karacsonykor lett vege a 3 eves kapcsolatomnak (elso szerelem) Elege megviselt az egesz, maga a kapcsolat is csak szenvedes volt, olyannyira hogy kulfoldre menekultem. Itt megismertem a sracot par honapja akivel nagyon szimpatizalunk de az elejen ertesemre adta hogy o csak "laza" kapcsolatra vagyik amiben en is benne lettem volna mert fizikailag szuksegem van ra de lelkileg meg nem vagyok tul az elozon. De sajnos ugy tunik a fizikai vonzalmat rogton erzelmekkel kombinalom, sosem volt meg "laza" kapcsolatom nem tudom hogy kepes lennek-e csak szexre, pedig nagyon hianyzik, december ota nem voltam senkivel. Raadasul ezzel a sraccal nagyon jol megvagyunk, jol erezzuk magunkat egyutt, de mar nagyon varja a kovetkezo lepest. Van esely hogy egy szex kapcsolat komolyra forduljon? Vagy inkabb hagyjam? Vagy talan meg is kikellene probalnom egy ilyet? de annyire felek hogy megint szenvedni es serulni fogok. Mit tegyek?2011. jún. 19. 23:32
1/2 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a "Csak szexre kellesz" c. filmet:)
Am meg sztem feküdj le vele, csak jólesz mind2őtöknek:D
2/2 anonim válasza:
Egyszer élünk! Ha hiányzik a szex, akkor feküdj le vele... A többi jön magától. Sokesélyes a dolog. Lehet te leszel szerelmes, lehet hogy csak ő vagy mindketten egymásba szerettek. De ha mást nem: azért ne tagadjuk le...: szex mindenre jó!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!