Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Csak szex" típusú kapcsolatból lehet valami komolyabb?
Van egy pasi, akivel már közel egy éve randizgatunk. Az elején őszintén megmondta, hogy van egy másik lány is, akivel találkozgat, de mivel én nem akartam komoly kapcsolatot, megmaradtunk a csak szex verziónál. Később aztán összejött a másik lánnyal, ekkor tisztáztuk, hogy ennyi volt a mi ügyünk. De januárban szakítottak, és mivel nekem nem lett közben másik kapcsolatom, újrakezdtük. Azóta viszont másképpen viszonyul hozzám: bemutat a barátainak, sok közös programot csinálunk, többet beszélgetünk, sőt, legutóbb azt mondta, nagyon szeret. (Azelőtt ilyet nem mondott, max. hogy szép vagyok, szexi stb)
Szerintetek lehet még ebből valami komolyabb?
Ő 31F, én 23N
Ő aztán jól variálja a szálakat :), tanulnék tőle örömmel. Azon se lepődnék meg ha véletlen feltűnne még egy hölgy pár hónap múlva...
Ha már a testiséget is megkapta tőled, akkor úgy gondolom amíg nincs jobb elven, téged választott.
Köszi a válaszokat! :)
- 2 nő jobb mint egy? :D Amikor komolyan járt mással, nem volt köztünk semmi.
- Nem barátnőjeként mutat be, mivel ilyen nincs kimondva kettőnk között sem.
- Az nem valószínű, hogy a haverjai kikezdenének velem, mert nagyon messze laknak.
- Rózsaszín köd? Nem hiszem... nem vagyok az a típus, csak érdekelnének a szándékai.
- Amit nem értek, hogy ha már mindent megkapott tőlem, miért mondja, hogy szeret? Felesleges hazudnia.
Szarahlin Jones: köszi, mindenképpen tisztáznunk kell a helyzetet kettesben. Igen, én most már el tudnék képzelni ennél többet is vele.
Bevallása szerint nincs neki más, bár ezt ugye sosem tudhatjuk.
Amúgy sokszor megkaptam már ezt a kérdést azoktól, akik látnak minket együtt, hogy mi most egy pár vagyunk? Lehet, hogy csak fél kimondani...
,,Az elején őszintén megmondta, hogy van egy másik lány is, akivel találkozgat, de mivel én nem akartam komoly kapcsolatot, megmaradtunk a csak szex verziónál."
Egyik szavaddal csapod agyon a másikat egyébként.Akkor ezek szerint volt másik csaj,mikor ti dugtatok.Honnan gondolod,hogy most nincs?Én voltam (sajnos) másik csaj,tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!