Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 27 éves srác vagyok. Összejöttem egy lánnyal 3 héttel ezelőtt Ö 25 éves. A problémám nem érzem hogy szeret. Szerintetek érdemes várni? Vagy ki kell lépni ebből a kapcsolatból már az elején?
Ilyenkor érdemes önzőnek lenni.
Ha jól érzed magad vele, neked jó, kell neked, akarod őt, ne érdekeljen, miért van veled, élvezd minden pillanatát, és használd ki, hogy még vele lehetsz. :)
Lehet, hogy vannak érzelmei, csak kimutatni nem tudja/nem akarja a csalódásai miatt, és még várni kell a szerelmi vallomásokra.
Akkor meg kár lenne ezért kidobni.
Legyél még türelmes, és foglalkozz ilyenekkel. Tart, amíg tart, lesz ami lesz, addig örülj neki, és éreztesd vele, hogy neked milyen jó, hogy ketten vagytok.
Én is ilyen voltam. Sosem tudtam eléggé bízni valakiben. De aztán mégis jött a nagy szerelem.Ő persze már akart szakítani velem a bizalmatlanságom miatt és azért mert nem érezte hogy szeretem de nem bánta meg hogy nem tette. Azóta is együtt vagyunk a barátommal.
23/L
Pff... 3 hét az semmi... Én azután jöttem össze jelenlegi barátommal, hogy nagyon kegyetlenül átvertek... Képzelheted mennyire bíztam benne, azt hittem ő is csak szexelni akar, aztán annyi. Meglepődtem, mikor utána is keresett. :) Szerintem eltelt egy hónap mire elkezdtem igazán vonzódni hozzá, most meg már annyira szerelmes vagyok belé, hogy el se tudom képzelni az életemet nélküle, vagy bármilyen más pasival... Csak Ő létezik. Pedig az elején elég gyengén indult... :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!