Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnél össze egy másik sráccal, ha már van pasid?
akkor valami mégsem működik abban a párkapcsolatban...
egyébként saját példám: bár nagyon szerelmes voltam a pasimba, de neki csak egy voltam a sok közül, egy kis játékszer, semmi több... amíg nem találkoztam valaki mással, egyszerűen képtelen voltam meghozni azt a nehéz döntést, hogy elhagyjam, mivel szerettem... pedig tudtam, hogy sosem leszek így boldog és hogy neki ez nem komoly...de amikor jött egy másik, és úgy éreztem, ő tényleg figyel rám, meg mertem lépni azt, amit addig nem... ez féléve történt és azóta valóban boldog párkapcsolatban élek az újjal...
22/L
1. A legjobb barátom sosem lesz a pasim
2. Ha valakit otthagyok, akkor nekem szabadságra van szükségem. Tehát másik pasiért biztos nem hagynám ott a jelenlegit. Én nem vagyok az a típus, aki egyiket a másik után falja. Nekem ehhez "gyászolási" időre van szükségem, valamint arra, hogy egyedül legyek és élvezzem ez életet.
A felvázolt helyzetet jelenleg nem tudom elképzelni.
24/n
Sajnálatos módon egy ősbunkó kevésbé helyes pasi aki helyreteszi a lányt előbb szerez nőt mint egy kedves megértő( nem papucs!!) de kevésbé nyomulós pasi.
Pedig az utóbbival lehetne igazán boldog a nő, csak valamiért egyes nőknek kell a szenvedés, vonzódnak az ilyen tagokhoz.. érdekes paradoxon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!