Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szfvarboy23 kérdése:
Belemennétek egy olyan sráccal komoly kapcsolatba, illetve lefeküdnétek azzal, akinek egy másik csaj neve van a farka fölé tetoválva? Teljes neve.
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 09:25
1/11 anonim válasza:
Ostobaság volt oda tetováltatni. De ostobaság emiatt szakítani is. Szedesd le sztem
2/11 anonim válasza:
A tetoválás a pillanatnyi elmezavar maradandó emléke.
3/11 anonim válasza:
Mondjuk engem nagyon zavarna.
Tehát a válaszom nem!
Remélem, emiatt sok lány nemet mond neki. Ép eszű ember nem csinál ilyet.
4/11 anonim válasza:
Csak ha a személyi száma nem szerepel a név mellett. :)
Amúgy elképzelem hogy a farka felett ott virít hogy: Horváth Piroska
:DD
5/11 anonim válasza:
A marhákat szokták megbillogozni, én pedig nem vagyok az animalsex híve.
6/11 anonim válasza:
Ha szerencséd van, akkor egy gyakori név szerepel ott. :-D Akkor mindegyiknek azt mondhatod, hogy neki csináltad :-D
7/11 anonim válasza:
azt á is lehet tetováltatni valami másra.pl vmi nonfig fa szságra vagy valami állatra....
8/11 anonim válasza:
Jó hogy nincs egy tulajdoni pecsét mellette own by: Horváth Gizi mondjuk :D
9/11 anonim válasza:
Növeszd meg a szőrt és nem látszik!
10/11 anonim válasza:
Két szöke barátnö beszélget:
-Képzeld Zsuzsi, a férjem rátetováltatta a f@szára a saját
nevét: Adam!
Erre a barátnö:
Nem Adam az Ágikám, hanem Amszterdam!...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!