Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éves vagyok és komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves vagyok és komoly kapcsolatot szeretnék! Tetszik egy lány de egy másik suliba jár nem tudom hogy mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Mindig csak az utcán látom és nem is tudom hogy van-e barátja de ő szokot engem nézni. Nem voltak valami hosszu kapcsolataim és igazán nem is tudom hogy álljak neki a dolognak.hogy kezdjek neki udvarolni?
2010. jan. 26. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:
vedd fel msnen(ha tudod)ha nem akkor szólítsd meg beszélgessetek és kérd el a számát/msncímét
2010. jan. 26. 17:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha más köszönő viszonyban vadtok,akkor én is csak ezt tudom ajánlani, hogy kérd el a számát, vagy add meg neki te a tiédet és ha érdekled,akkor hívni fog.
2010. jan. 26. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!