Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó v inkább elszomorító ha csak leakarnak fektetni? Másik amit nem értek, hogy: vagyok én megtetszem v miért akarnak megsexelni? (Ha magamból indulok ki én csak olyan sráccal fekszem le akit eltudnék képzelni gyermekeim apjának. )
Sohasem tudtam h örüljek v ne
hogy ha azt éreztem h csak arra kellek...
ill. mikor mondták h szeretnének lefektetni..
ez jó v inkább elszomorító?
mert az oké, hogy egy egyéjszakás kalandban nem az igazit keresi egyik fél sem csak úúgy megtörténik. Viszont nem látok bele a férfiak fejébe.. nekem vannak elképzeléseim, vágyaim, neki(k) is és a probléma ott van ha ez a 2 fél részéről merőben más. pl. egyik csak sexelni szeretne 1-2 hónapig, v félévig majd tovább áll, másik társat keres akivel boldog, jólérzik magukat, mindenben társ kb. nem csak sexben..
pedig látnod kéne. én látom a csajon ránézésre, hogy mennyire szeret szopni, vagy mennyire akar párkapcsolatot.
De ha úgy adódna, nekem is jól jönne már egy igazi társ, mert olyan nemnagyon volt még...
Érdekes,én pont a másik véglet vagyok.
Szerintem nem jó,ha csak arra kellesz.
Kedves kérdező, most tedd össze a két kezed:
Én nem akarlak megsexelni. Se most, se máskor :)
Be happy :)
"pedig látnod kéne. én látom a csajon ránézésre, hogy mennyire szeret szopni, vagy mennyire akar párkapcsolatot.
De ha úgy adódna, nekem is jól jönne már egy igazi társ, mert olyan nem nagyon volt még..." --> ebben lehet valami, mert van az a mondás h még a szeme sem áll jól.. stb. (a szeméből látom kb. hogy mennyire erkölcsös..)az egyik srácnak a szeme, tekintete nem is tudom hogy írjam le.. szóval olyan akarlak azonnal kinézetű (több képen is) szóval kicsit perverz feje van és a tekintete is sexualitást sugároz, helyes nagyon, de régen ösztönösen nem álltam le ilyenekkel, aki "túl helyes" azt elzavartam, mert sok nő tapad rájuk, ő is tudja h jól néz ki (szerintem) és játssza a casanova-t..
csefy válasza:
"szerintem ne örülj annak, hogy csak meghúzni akarnak"
másik comment:
"Érdekes,én pont a másik véglet vagyok.
Szerintem nem jó,ha csak arra kellesz."
--> Szerintem sem jó, mert miért nem akar jobban megismerni?? miért akar csak sexelni és miért velem?? (vagy naiv vagyok és ő mindenkivel akar??, hisz azt mondják 30 alatt nincs pasi aki nem akar megdugni minden lányt, nőt....)
jó de hogy lesz szerelmes egy férfi, srác? mi a szerelem?? én pl oviban is szerelmes voltam egy Attila nevű fiúba, de az nyilván plátói volt és tök más mint a felnőtt világban... aztán tizenévesen is az voltam szerelmes szerintem de lehet hogy csak a csók tette (szeretek csókolózni.. :)) (szóval lehet a vágyat tévesztettem össze a szerelemmel..)
Meg a szerelem mulandó.. :(( Nekem ne mondja azt senki h aki 50 éve házas v. együtt él a párjával az még mindig ugyanúgy szerelmes és az alatt az 50 év alatt mindennap minden percében ugyanúgy érzett a párja iránt, mert vannak hullámvölgyek, -hegyek, rossz napok is, konfliktusok,stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!