Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akarok csábítani egy nagyon cuki fiút aki nagyon tetszik nekem! Mit csináljak hogy megtetszem neki? A többi lent

Figyelt kérdés

már mindent elkövettem,hogy észre vegyen engem de egyenlőre nincs haladás!

Mit csináljak hogy észrevegyen?

2010. márc. 11. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Hányéves vagy?Egy suliba jártok?Vagy mikor találkoztok személyesen?ezeket leírod talán tudok segíteni
2010. márc. 11. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is várom a válaszokat:)
2010. márc. 11. 21:08
 3/5 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok egy osztályba járunk és elöttem ül!
2010. márc. 12. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vágd nyakon egy tankönyvvel..
2010. aug. 14. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
:D Jót nevettem az előző válaszolón. Sokszor az a legjobb módszer, hogy semmibe veszed a fiút, nállam ez töbször bejött. Foglalkozz előtte más fiúkkal, esetleg dícsérd is meg őket valamiért (de ne nagyon, mert a végén még elszállnak muguktól :D), akkor őt ez idegesíteni fogja, hogy te nem őt dícséred meg, hanem egy másik fiút. Szerintem be fog jönni. Még annyit mondanék, hogy ne állandóan egy fiút dícsérj, hanem többet. Ezért ő majd be akarja neked bizonyítani, hogy ő jobb nálluk (tipukus fiú :D), utána jobban összeismerekedtek, és rájön, hogy milyen egy kedves lány is vagy te. Na sok sikert, ha van kérdés, akkor esélj, de most jut eszembe, hogy ezt majd suli időben fogod tudni csinálni, na nem baj majd visszanézek a kérdésedre, és meglátom miben segítehetek:) sok sikert
2010. aug. 14. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!