Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarom csábítani, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy nálam 2 évvel fiatalabb fiú, nagyon tetszik, érettebb mint a kortársai. Dolgozi, vannak kiállításai tizenévesen... külsőre nem a legizmosabb meg a legszebb(duci) de valamiért beleszerettem. Olyan kedves, és olyan szépeket mondott a barátnőmnek(!) ugyanis teljesen belé van zúgva. Mikor múltkor a fiúnál voltunk akkor jöttem rá, hogy többet érzem, mert mikor együtt voltak akkor szinte felrobbantam a féltékenységtől. A barátnőmnek viszont púp a hátán szerelmi téren(mivel legjobb barátok a fiúval), ugyanis van barátja és nagyon szeretik egymást. A barátja rájött az egészre a szerelmes SMS-ekből, és megmondta a barátnőmnek, hogy ne találkozzon vele, de ez már más történet. Szóval elmondtam a barátnőmnek, hogy bejön a srác, és azt mondta el kéne valahogy érni, hogy az érzései rám irányuljanak. Csak ez tudom nehéz, nem lehet megváltoztatni könnyen őket. Valami tipp?2010. máj. 11. 21:41
1/10 anonim válasza:
ezt sajnos nem lehet megváltoztatni őt szereti sajnos és nem téged
2/10 A kérdező kommentje:
Van rá egy kicsi esélyem. A barátnőm kérdezgette hogy mit gondol rólam és ezt mondta:
"Jó fej és szép lány, majd egyszer el tudnák vele képzelni valamit."
2010. máj. 11. 21:47
3/10 anonim válasza:
Az érzelmeket nem lehet befolyásolni! Ha a srác magától nem jön rá, vagy nem kezd el többet érezni irántad, akkor cseszheted!
5/10 anonim válasza:
lóbáld meg előtte a zoknidat..
jaa, hogy elcsábítani? nem elkábítani?!! bocs. xD
6/10 A kérdező kommentje:
Nem tehetnék semmit, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz?
2010. máj. 12. 18:44
7/10 anonim válasza:
Nézz utána az általa kedvelt dolgoknak, érts picit hozzá.
8/10 anonim válasza:
Ezáltal majd felhívod magadra a figyelmet, érted
9/10 A kérdező kommentje:
Azt hiszem az utolsónak a tanácsa hasznosabb mint gondolná. Tegnap mondott valamit magáról, és azóta elkezdtem vele beszélgetni róla. :):) Értékelte.
2010. máj. 13. 17:04
10/10 anonim válasza:
FIGYELJETEK!Egy szerelem sem tart örökké, és ez nem sablon, hanem komoly, magamon tapasztaltam. Ha valaki azt mondta volna valaha, hogy kiszeretek egyszer a páromból, kinevettem volna, de 5 év után bekövetkezett. Elmúlt a láng sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!