Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó v inkább elszomorító ha csak leakarnak fektetni? Másik amit nem értek, hogy: vagyok én megtetszem v miért akarnak megsexelni? (Ha magamból indulok ki én csak olyan sráccal fekszem le akit eltudnék képzelni gyermekeim apjának. )
Sohasem tudtam h örüljek v ne
hogy ha azt éreztem h csak arra kellek...
ill. mikor mondták h szeretnének lefektetni..
ez jó v inkább elszomorító?
mert az oké, hogy egy egyéjszakás kalandban nem az igazit keresi egyik fél sem csak úúgy megtörténik. Viszont nem látok bele a férfiak fejébe.. nekem vannak elképzeléseim, vágyaim, neki(k) is és a probléma ott van ha ez a 2 fél részéről merőben más. pl. egyik csak sexelni szeretne 1-2 hónapig, v félévig majd tovább áll, másik társat keres akivel boldog, jólérzik magukat, mindenben társ kb. nem csak sexben..
egyik fiú ismerősöm írta : ha k***-nak öltözöl ne csodálkozz ha meg akarnak dugni
és ezt sok sok lány nem fogja fel-->TELJES MÉRTÉKBEN egyetértek vele.
eddigi tapasztalat: h az idősebb pasik ilyenek
nyomulnak kissé erőszakosan és lehet h eleinte tetszik h nyomul és kíván
de rájössz h lehet h csak
dugni imád
és nem téged
hanem bárkit
akinek van pinája
Elszomoritó hogy CSAK lefektetni akarnak.
Nem vagyok egy szende szüz tipus, ami megáll megdugom ha nincs párom, de soha nem mentem bele ugy semmibe, hogy elöre eldöntöttem volna, hogy dugok egyet, és annyi. Legtöbbször a lányon mult, hogy mi alakult a dologból.
35/F
Na ne ítéld már el az "idősebb" pasikat. Én se leszek
már 30, de attól függetlenül soha nem az vezérel, hogy
jót dugjak, hanem hogy legyen egy normális kapcsolatom,
ahol a nő engem szeret, én meg őt.
Ennyire vicces, hogy igy gondolkozok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!