Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem ilyen nehéz megtalálni a szerelmet? Már feladom.
Kaptál már pártucat privátot, jól sejtem?
Nem a szerelmet nem találod, hanem célt az életednek, sajnos még mindig ott tart a világ, hogy elhitetik a lányokkal, hogy ők csakis a szőke herceg oldalán tudnak kiteljesedni. Hobbi kell neked, vagy bármi, ami leköt, viszont ebben nem tudok segíteni, azt neked kell megtalálnod.
Veled egyidős voltam, amikor neten megismertem valakit. Most lett vége, előtte, utána más nem volt. Előtte ugyanolyan életem volt, mint neked, nagyjából lefoglalt a tanulás, hazajárás, barátnő, de a bulikból kimaradtam. Nem nekem való a pia, cigi, fű, party, mosdószex.....
Egyelőre én sem találom a helyem most, átérzem a helyzetedet. Azt tudnám tanácsolni, hogy keress valami közösségi tevékenységet. Járj el nyelvtanfolyamra, filmklubba, jógára, fotózni, kezdj el gyűjteni valamit. Nagyon jót tesz az új emberekkel való ismeretség, ez tapasztalat.
Aztán majd szólj ha bepasiztál, hátha felvidulok kicsit :-)
Ma 19.07
Hidd el nekem, én már kiteljesedtem. Jó egyetem, jó munka, jó másik egyetem, jó hobbi. De mit ér mindez, ha nem várhatom haza a szőke hercegem, és mindig egyedül alszom el, egyedül reggelizek, egyedül sétálok és legfeljebb a párnát ölelhetem?......
Én is 22 évesen kezdtem el élni. Előtte nem tudtam társaságot szerezni hozzá. De aztán azt gondoltam: nehogy már az egész fiatalságom így múljon el! Elmentem kezdetben egyedül, aztán lett társaságom. Akkor (22 évesen) tudtam először igazán feloldódni. Nagyon jó volt. Majd eljön neked is.
Viszont, ha nem mozdulsz ki, csak otthon ülsz, akkor esélyt sem adsz annak, hogy találkozz életed párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!