Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megtalálni a szerelmet?
Próbálok kitörni a közegemből mert úgy látom hogy nem találok ott számomra megfelelő embert, ezért eljárni ide-oda de ribanc sem akarok lenni hogy az interneten hirdessem magam, csak megtalálni azt akibe igazán szerelmes tudnék lenni.
Mit tegyek hogy mégis valahogy elősegítsem a folyamatot?
L/15
ha nem keresed , megtalálod, mikor nem fogsz számítani rá...Egyébként még ráérsz,15évesen lesz még elég alkalmad.
16f
Hát én 16 évesen találtam meg , azt aki téll szeret és , akit én is szeretek.
Előtte minden pasit megnéztem, de aztán jöttek olyanok, akiknek nagyon bejöttem,és volt aki másfél éve belém volt esve, volt aki csak be-beszólt. És meguntam , úgy voltam vele, h csak ők hagynának békén, az igazi majd úgyis eljön egyszer.
Erre jött vki, aki bejelölt myvip-en és nem tom miért de visszajelöltem. MOst nagyon szeretjük egymást és.......remélem boldogan élünk amég meg nem halunk , bár mégcsak a kapcsolat elején vagyunk.
Azt azért leszögezném, h előtte senkivel sem jöttem össze, hiába lett volna 100 lehetőségem, mert nem szerettem, és én ezt így tartom jónak.
20:10 Persze hogy van aki szeret :D
20:21 Hajdú Bihari vagyok :( :)
20:24 Aranyos vagy :D
És minden választ köszönök!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!