Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki, akinek neten sikerült megtalálni a "nagy szerelmet"?
Figyelt kérdés
Szívesen meghallgatnék történeteket arról, hogy neten hogy "találkoztatok", és hogy alakult ki belőle komoly kapcsolat. Hány randi után "jöttetek össze", amikor már azt mondhattátok, egy pár vagytok.:))
Kort és nemet is, légyszi!:))
2011. júl. 5. 20:10
2/39 anonim válasza:
Igen. Beszélgettünk, első randin szerelmes voltam már...:D Második randi feledhetetlen, másnapra levélbe közölte hogy maradjunk barátok. Kicsit padlóra küldött:)
Azóta keresgélek tovább...
18F
3/39 anonim válasza:
Nekünk úgy volt, hogy csak látásból ismertük egymást, majd a nyári szünetben ismertük meg egymást igazán, neten keresztül. 16/L
4/39 anonim válasza:
Forever alone, miért neten keresel? Ronda vagy? 18lánynak szólt.
5/39 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy így alakult...:(
Viszont sok sikert Neked a továbbiakban, remélem, ezúttal szerencséd lesz!:))
Köszi az eddigieket!:)
2011. júl. 5. 20:14
7/39 A kérdező kommentje:
Szerintem nem feltétlenül az keres neten, aki csúnya...:))
2011. júl. 5. 20:14
8/39 anonim válasza:
Hát az úgy kezdődött, hogy WOW-ban volt egy 86-os paladinom... A többit már kitalálod.
10/39 anonim válasza:
2. vagyok...azt elfelejtettem mondani hogy itt ismertem meg Gyakorin:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!