Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki, akinek neten sikerült megtalálni a "nagy
szerelmet"?
Figyelt kérdés
Szívesen meghallgatnék történeteket arról, hogy neten hogy "találkoztatok", és hogy alakult ki belőle komoly kapcsolat. Hány randi után "jöttetek össze", amikor már azt mondhattátok, egy pár vagytok.:))
az biztos hogy nem késtünk le semmiről nem baj hogy nem siettük el a dolgokat :) így legalább volt benne kis izgalom meg amúgy sem akartunk elhamarkodottan 2 randi után járni meg kellett "normálisan" ismernünk egymást
2011. júl. 5. 21:25
32/39 anonim válasza:
51%-os vagyok...nincs kedved ismerkedni?:)
18F
2011. júl. 5. 21:27
33/39 anonim válasza:
3,5 éve volt
gyors volt:
azt írta honfoglalón, hogy ne lépjek ki
játszottunk néhányat, kiderült hogy egy helyen lakunk
2 nap múlva találkoztunk
és azonnal össze is jöttünk
20L22F
2011. júl. 5. 21:39
34/39 A kérdező kommentje:
21:39-esnek is Sok Boldogságot!:))
Meg természetesen mindenkinek...
Milyen rég játszottam honfoglalón...:))
51%-osnak, nyugodtan beszélgethetünk.:))
2011. júl. 5. 21:50
35/39 anonim válasza:
Küldj egy levelet, én neked nem tudok:)
2011. júl. 5. 21:57
36/39 anonim válasza:
Szerintem nem csak az ismerkedik neten aki csúnya, én például a szabad idő hiánya miatt ismerkedtem ott.
Volt egy másfél éves kapcsolatom egy akkor 27 éves sráccal,Vele 2 hétig vagy talán kicsivel több ideig beszélgettünk neten és mikor találkoztunk egyből ott volt a "szikra"de csak a 3. randin jöttünk össze, mert félénkek voltunk:)
A mostani barátomat is neten ismertem meg, beszélgettünk és már másnap találkoztunk és össze is jöttünk és azóta is együtt vagyunk:)
22/L
2011. júl. 6. 19:58
37/39 anonim válasza:
Pedig érdemes játszani a honfoglalón én is ott ismertem meg Őt! :)
2011. júl. 6. 21:15
38/39 anonim válasza:
Egy közösségi portál randioldalán ismertem meg, nem nézett ki rosszul, jófejnek is tűnt, szóval, amikor bejlölt, visszajelöltem neki. Felvett MSNre, de én épp utána kezdtem el komolyabban randizgatni valakivel, vele pedig csak baráti alapon beszélgettem. A másik fiúval nem jött össze a dolog. A barátommal pedig továbbra is dumálgattunk, aztán feltűnt, hogy egyre többet beszélek róla. Kb öt hónap beszélgetés után esett le nekem, hogy tetszik. Jó, persze ezt nem úgy kell elképzelni,hogy mindennapos többórás beszélgetések voltak, csak a végefelé szaporodtak meg a hosszabb dumálgatások. Aztán egyszer feldobtam, hogy fussunk össze egy koncerten és ott zúgtam bele csak igazán. Egy hónap alatt hatszor randiztunk, a hatodikon megcsókolt. És ennek már 15 hónapja :)
2011. júl. 6. 22:20
39/39 anonim válasza:
Neten talált rám, aztán találkoztunk. Aztán mondtam neki maradjunk meg a barátságnál. 1 év telt el kb az első találkozó után mire megint találkoztunk. Nagyon jó volt vele, volt csók is, ölelés is, de megint azt mondtam neki maradjunk a barátságnál. Otthon ezt a mondatot már meg is bántam. Aztán nem lett úgy kimondva, de számunkra egyértelmű volt hogy egy pár vagyunk. Olyan volt nekem, mintha már akkor rég együtt lettünk volna, pedig csak az elején voltunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!