Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki, akinek neten sikerült megtalálni a "nagy szerelmet"?
Figyelt kérdés
Szívesen meghallgatnék történeteket arról, hogy neten hogy "találkoztatok", és hogy alakult ki belőle komoly kapcsolat. Hány randi után "jöttetek össze", amikor már azt mondhattátok, egy pár vagytok.:))
Kort és nemet is, légyszi!:))
2011. júl. 5. 20:10
11/39 anonim válasza:
Igen volt ilyen :) Az egész egy chaten kezdődött :) Tisztán emlékszem,hogy annyit irt összesen,hogy "Szép az arcod" :) Innen kezdődött el az ismerkedésünk :) Rá 1 hónapra találkoztunk,addig csak beszélgettünk telón,MSN...január 12-én találkoztam először vele,és nagyon szerelmesek voltunk már akkor :) 2 hónap után össze is költöztünk...tartott egészen 1 évig és 9 hónapig,de mindvégig jóban-rosszban egymás mellett voltunk,nem engedtük el egymás kezét :) Csak sajnos vége lett,mert a családjaink szétszakitottak minket :(:( Azóta is bánom ezt a kapcsolatot....23/F
12/39 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy így alakult...:(
Köszönöm, hogy leírtad!:))
Igen, itt én is ismertem meg 1-2 emberkét, van, akiket érdemes.:))
2011. júl. 5. 20:20
13/39 anonim válasza:
A miénk elég kalandos,szerintem.Egy közösségi portálon akadtunk egymásra,ott kezdtünk el beszélgetni,majd msn lett belőle.Ott beszéltünk kb 1 hétig,majd valahogy megszakadt a "kapcsolat" és nem beszéltünk többet valamiért.Aztán én így "rendszereztem" a partnereimet msn-en,töröltem,akivel nem szoktam beszélgetni,ilyenek.Őt is töröltem,gondoltam nem is beszélünk már,biztos Ő sem bánja,stb..Szépen feledésbe merült nálam a srác.Majd rá nem tudom hány hónapra,talán egy év is volt,ki tudja (:D) nézelődtem az elején említett közösségi portálon.Találtam egy srácot,ki volt írva az msn címe is.Iszonyú ismerős volt,csak nem tudtam,hogy honnan.Bosszantott,hogy nem jut eszembe,hogy honnan ismerős és írtam neki.Ő persze emlékezett,hogy én vagyok az,akivel beszélt egy hétig msn-en és arra is rájött,hogy én letöröltem Őt.Kicsit ciki volt!Visszavettem msn-re és újra elkezdtünk beszélni.Találkozgatás lett belőle,ma már pedig 11 hónapja boldogítjuk egymást ! :D
14/39 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ilyet hallani!^^
Nagyon aranyosan alakult Nálatok! :D
Sok Boldogságot Nektek még jó sokáig!:))
2011. júl. 5. 20:24
15/39 anonim válasza:
Egy netes játékon keresztül ismerkedtünk meg. Elég sokáig csak neten beszéltünk, mikor találkoztunk, akkor már mindketten tudtuk, hogy együtt akarunk lenni, így ezt az első randin konkretizáltuk is :) ez több, mint 2 éve volt. 23LésF
17/39 A kérdező kommentje:
Sok sikert a továbbiakban Nektek is!:))
2011. júl. 5. 20:26
18/39 anonim válasza:
Látod, ha felteszed ide a kérdést úgyis azt akarsz olvasni amit szeretnél. Alaptalan, mint sokszor elmondtam mindenre van példa. Felesleges egy képet kialakítani emiatt ezekről magadban.
19/39 anonim válasza:
Köszi! Kérdező, neked mi a sztorid? Vagy csak az esélyeket méred fel úgy általában?
20/39 A kérdező kommentje:
Nem értem, mi a problémád.:)
Kíváncsiságból tettem fel ezt a kérdést, nem azért, hogy bármit is kialakítsak magamban ezzel kapcsolatban.
Nyílvánvaló, hogy ehhez is, mint mindenhez szerencse kell, ami vagy Rád talál vagy nem.
Ezt mondani sem kell, annyira egyértelmű.:))
2011. júl. 5. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!