Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki, akinek neten sikerült megtalálni a "nagy szerelmet"?
Szívesen meghallgatnék történeteket arról, hogy neten hogy "találkoztatok", és hogy alakult ki belőle komoly kapcsolat. Hány randi után "jöttetek össze", amikor már azt mondhattátok, egy pár vagytok.:))
Kort és nemet is, légyszi!:))
16 évesen egy fórumon ismertem meg az első barátnőmet, sokat beszéltünk, rá 3 hónapra találkoztunk, majd 3 és fél évig voltunk együtt. A mai napig a legjobb barátom, idestova 8 éve ismerem már.
Nem rég ismertem meg egy 40 éves nőt a társkeresőn (elvált) Ha lehetne egy kívánságom az lenne, hogy egy huszassal fiatalabb legyen :) Nagyon jól kijövünk.
24/F
Hát én a barátnőmet elsőnek suliban láttam ahova jártam 1 éve aztán kb 2 hónapja egy társkereső oldalon fent volt ez a lány. Valahonnan ismerős volt nem tudtam honnan, írtam neki történt pár levél váltás és kiderült hogy suliba is tetszett persze neki nem mondtam:)úgy 1 hónapig msnen beszéltünk aztán kiderült hogy egyszer letörölt :D később találkoztunk párszor aztán elment 1 buliba ott rámászott 1 srác ez 2 nap után derült ki mivel rájöttem ekkor még nem jártunk találkoztunk hogy megbeszéljük a dolgokat aztán jött hogy sírás mert engem szeret utána találkoztunk még párszor .Elmentünk moziba a film után elcsattant az első csók és azóta imádjuk egymást:)
Tehát kb 6 randi után jöttünk össze és az első csókra is ennyit vártam de nem bántam meg .
Én 20F ő pedig 18L :)
20:53-as válaszolónak: Ez egy mesébe illő történet, Sok Boldogságot!:))
51%-os válaszolónak: Bocsánat, elfelejtettem odaírni, hogy 18/L, igen, lány vagyok.:))
21:13-as válaszoló, látod, megérte ennyit várnotok!:))
Egyáltalán nem késtetek el semmivel, sőt!:))
További sok sikert Nektek is!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!