Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki, akinek neten sikerült megtalálni a "nagy szerelmet"?

Figyelt kérdés

Szívesen meghallgatnék történeteket arról, hogy neten hogy "találkoztatok", és hogy alakult ki belőle komoly kapcsolat. Hány randi után "jöttetek össze", amikor már azt mondhattátok, egy pár vagytok.:))

Kort és nemet is, légyszi!:))

2011. júl. 5. 20:10
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Nekem egy barátnőt sikerült találnom ezen az oldalon, ami szerencsére nagyon szorossá vált.:))
2011. júl. 5. 20:29
 22/39 anonim ***** válasza:

16 évesen egy fórumon ismertem meg az első barátnőmet, sokat beszéltünk, rá 3 hónapra találkoztunk, majd 3 és fél évig voltunk együtt. A mai napig a legjobb barátom, idestova 8 éve ismerem már.

Nem rég ismertem meg egy 40 éves nőt a társkeresőn (elvált) Ha lehetne egy kívánságom az lenne, hogy egy huszassal fiatalabb legyen :) Nagyon jól kijövünk.

24/F

2011. júl. 5. 20:34
 23/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, te lány vagy?:)
2011. júl. 5. 20:35
 24/39 anonim ***** válasza:
Aki ennyi dupla smileyt ír az vagy csaj, vagy b*zi. Gondolkozz...
2011. júl. 5. 20:37
 25/39 anonim ***** válasza:
ezt a meglátást...
2011. júl. 5. 20:38
 26/39 anonim ***** válasza:
Címszavakban: 12.000 km-re laktunk egymástól. 2002-ben ismertük meg egymást az interneten. 2004-ben találkoztunk először. 2009-ben házasodtunk össze. Azóta felhőtlenül boldogok vagyunk. 36/F
2011. júl. 5. 20:53
 27/39 anonim ***** válasza:

20:53

Az igen!

2011. júl. 5. 20:56
 28/39 anonim ***** válasza:

Hát én a barátnőmet elsőnek suliban láttam ahova jártam 1 éve aztán kb 2 hónapja egy társkereső oldalon fent volt ez a lány. Valahonnan ismerős volt nem tudtam honnan, írtam neki történt pár levél váltás és kiderült hogy suliba is tetszett persze neki nem mondtam:)úgy 1 hónapig msnen beszéltünk aztán kiderült hogy egyszer letörölt :D később találkoztunk párszor aztán elment 1 buliba ott rámászott 1 srác ez 2 nap után derült ki mivel rájöttem ekkor még nem jártunk találkoztunk hogy megbeszéljük a dolgokat aztán jött hogy sírás mert engem szeret utána találkoztunk még párszor .Elmentünk moziba a film után elcsattant az első csók és azóta imádjuk egymást:)

Tehát kb 6 randi után jöttünk össze és az első csókra is ennyit vártam de nem bántam meg .

Én 20F ő pedig 18L :)

2011. júl. 5. 21:13
 29/39 A kérdező kommentje:

20:53-as válaszolónak: Ez egy mesébe illő történet, Sok Boldogságot!:))

51%-os válaszolónak: Bocsánat, elfelejtettem odaírni, hogy 18/L, igen, lány vagyok.:))

2011. júl. 5. 21:14
 30/39 A kérdező kommentje:

21:13-as válaszoló, látod, megérte ennyit várnotok!:))

Egyáltalán nem késtetek el semmivel, sőt!:))

További sok sikert Nektek is!:D

2011. júl. 5. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!