Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találnak dagi nők jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találnak dagi nők jóképű pasit?

Figyelt kérdés

Van egy kolleganőm, aki tök kövér (saccperkb. olyan 160/75), a pasija meg istenien néz ki. A szomszéd csaj (saccperkb. 165/95) szintén egy nagyon helyes fiúval jár. Mind a kettő évek óta együtt vannak, és a kezdetekkor is ilyenek voltak a lányok. És még mind 2 pasi értelmes is, jó helyen dolgozik stb. De utcán is látok hasonlókat.

Ők hogy csinálják?

Én meg vagyok 172/54 és nem találok pasit.. :(

2015. szept. 18. 20:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan vagyok, mint a szomszéd csak, mégse voltam egyedül soha, és egész helyes pasijaim voltak, ráadásul még okosak is. Azért írom, hogy "egész helyes", mert nálam ez nem kifejezetten szempont.

A pasik visszajelzései alapján azért, mert jó a stílusom és a humorom, értelmes vagyok és lehet velem beszélgetni, kilátok a kondi/szoli/műköröm szentháromságból. Rád helyből látszik, hogy már az utolsó sem igaz, mert neked két szám meghatároz egy embert. És egyik szám sem az IQ.

2015. szept. 18. 21:37
 12/17 anonim ***** válasza:

16 centivel alacsonyabb vagyok nálad, de egy kilóval több, ennek ellenére sose volt gondom a pasizással, de sőt, akkor is volt pasim, amikor 65 kiló voltam. És nem rossz pasik voltak, elhiheted.

Van egy kolléganőm, akkora, mint én, de legalább 90 kiló. Imádják a pasik. Hogy csinálja? Elárulom. Kedves, természetes, vidám, de főként nőies.

2015. szept. 18. 21:44
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
Úgy találnak jóképű pasit, hogy 1. a belső tulajdonságaikkal lenyűgözik a jóképű pasit, 2. a jóképű pasi meg rájön, hogy sokkal többet ér egy ilyen nő, mint egy gazellatestű szupermodell-utánzat, akinek kb. 30 szó szerepel a szókincsében, és egyébről nem tud pofázni, csak a sminkekről, a tetoválásokról, a fitnessről, a divattáskákról, a műkörmökről, az Éjjel-nappal Budapestről, a barátnők audis audis szuperhapsijairól, meg maximum az egyetemi elégséges jegyéről (amit úgy szopott össze).
2015. szept. 18. 22:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Sorry a dupla "audis"-ért.
2015. szept. 18. 22:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy irigy? Én 160 cm vagyok s biztos vagyok 100 kg, első barátom annak idején csudaszép díjazott testépítő volt (mondjuk esze nem volt, de na, fiatalság bolondság), mindig kövér voltam s soha nem szenvedtem pasi hiányában, a férjem megismertem 8 évvel ezelőtt s 2 hónap után elköltözött miattam ezerakarhany kilométert. Azt szokták mondani, h jól ki lehet velem jönni, van humorom, nem vagyok féltékeny, de azt se hagyom, hogy f@xr@ vegyenek... S jól főzök!!- egy idő után bizony fontos ez is.

Ha elfogadsz tőlem egy - két tanácsot, nem tudom hány éves vagy, nekem elég sok időbe telt míg rájöttem a következőkre : ne keress pasit, megtalál majd aki kell, kedves kell lenni mindenkivel, de ne lássa senki rajtad, hogy ki vagy éhezve, az érződik. A másik meg, ha kerül pasi akkor nem kell úgy ragaszkodni hozzá mint a levegőhöz, gumiszalagon kell tartani őket, nem láncon ;)

31N

2015. szept. 18. 22:17
 16/17 anonim ***** válasza:
A külsőnél fontosabb a belső.... Az értelmes pasik pontosan tudják ezt és nem fognak fennakadni ha nem modell alkatú a nő. Valószínű, a dagi nőkben van valami plusz (kisugárzás, jellem) ami jelen esetben benned nincs meg.
2015. szept. 19. 07:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Miért tartod magad értékesebbnek egy kövér embernél? Nekem is sokan mondtàk hogy jò pasi a férjem, pedig amúgy én is túlsúlyos vagyok. Irígykedés helyett pròbàlkozz inkàbb. Olyannàl hiába teszed akinek a csontos lànyok nem jönnek be.
2015. szept. 19. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!