Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találnak dagi nők jóképű pasit?
Van egy kolleganőm, aki tök kövér (saccperkb. olyan 160/75), a pasija meg istenien néz ki. A szomszéd csaj (saccperkb. 165/95) szintén egy nagyon helyes fiúval jár. Mind a kettő évek óta együtt vannak, és a kezdetekkor is ilyenek voltak a lányok. És még mind 2 pasi értelmes is, jó helyen dolgozik stb. De utcán is látok hasonlókat.
Ők hogy csinálják?
Én meg vagyok 172/54 és nem találok pasit.. :(
Én olyan vagyok, mint a szomszéd csak, mégse voltam egyedül soha, és egész helyes pasijaim voltak, ráadásul még okosak is. Azért írom, hogy "egész helyes", mert nálam ez nem kifejezetten szempont.
A pasik visszajelzései alapján azért, mert jó a stílusom és a humorom, értelmes vagyok és lehet velem beszélgetni, kilátok a kondi/szoli/műköröm szentháromságból. Rád helyből látszik, hogy már az utolsó sem igaz, mert neked két szám meghatároz egy embert. És egyik szám sem az IQ.
16 centivel alacsonyabb vagyok nálad, de egy kilóval több, ennek ellenére sose volt gondom a pasizással, de sőt, akkor is volt pasim, amikor 65 kiló voltam. És nem rossz pasik voltak, elhiheted.
Van egy kolléganőm, akkora, mint én, de legalább 90 kiló. Imádják a pasik. Hogy csinálja? Elárulom. Kedves, természetes, vidám, de főként nőies.
Miért vagy irigy? Én 160 cm vagyok s biztos vagyok 100 kg, első barátom annak idején csudaszép díjazott testépítő volt (mondjuk esze nem volt, de na, fiatalság bolondság), mindig kövér voltam s soha nem szenvedtem pasi hiányában, a férjem megismertem 8 évvel ezelőtt s 2 hónap után elköltözött miattam ezerakarhany kilométert. Azt szokták mondani, h jól ki lehet velem jönni, van humorom, nem vagyok féltékeny, de azt se hagyom, hogy f@xr@ vegyenek... S jól főzök!!- egy idő után bizony fontos ez is.
Ha elfogadsz tőlem egy - két tanácsot, nem tudom hány éves vagy, nekem elég sok időbe telt míg rájöttem a következőkre : ne keress pasit, megtalál majd aki kell, kedves kell lenni mindenkivel, de ne lássa senki rajtad, hogy ki vagy éhezve, az érződik. A másik meg, ha kerül pasi akkor nem kell úgy ragaszkodni hozzá mint a levegőhöz, gumiszalagon kell tartani őket, nem láncon ;)
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!