Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik nem találnak társat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem találnak társat, miért hibáztatnak mindig másokat érte?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt, hogy férfiak írják, hogy nem kellenek a nőknek mert csak a pénz, meg a jó külső kell nekik. Nekik nem fontos a külső? Odamennek a csúnyább kedvesebb nőkhöz ismerkedni? Sokszor írják még ezt a pénz témát, mintha az átlagos nőkre gazdag pasik tapadnának. Nem lenne egyszerűbb az ilyen embereknek magukra vagy magukba nézni, és a belső külső tulajdonságaikon változtatni?
2015. aug. 17. 11:33
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
23%

De,egyszerűbb lenne.

Mi értelme ennek a kérdésnek?

2015. aug. 17. 11:38
 2/31 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy nem értem sok ember miért nem magában keresi az okokat. A külsőn is lehet változtatni, a belsőn is lehet csak önismeret kellene hozzá, hogy rájöjjenek miért sikertelenek.
2015. aug. 17. 11:40
 3/31 anonim ***** válasza:
47%

Én odamegyek. És NEM CSAK az egyén hibája lehet az, ha sikertelen. Egy mozgássérültnek felrónád, hogy nem tud felmenni a lépcsőn? Egy embernek, aki putriban élte le a gyerekkorát azt, hogy nem lett milliomos?

Hagyjuk már. Igen, vannak a nyertesek. Vannak. Ezt elismerem. De ahhoz, hogy legyenek nyertesek kellenek vesztesek is. És egy nyertesre hatezer vesztes jut kb. Ilyen ez a rendszer. Elhiteti mindenkivel, hogy lehet nyertes. Aztán a legtöbb ember maximum két pofont kap. Jó lenne már elfelejteni ezt a "lehet zöld az ég" ideológiát. Van aki mindent megtesz, hogy boldog párkapcsolata legyen, és mégse lesz.

2015. aug. 17. 11:41
 4/31 A kérdező kommentje:
Aki mozgássérült annak egészségügyi oka van, és nem ide tartozik de ismerek ilyen embert akinek így is van társa. De aki szegény, és tanul ha nem is lesz milliomos, de egy átlagos életszínvonalat el tud érni. Aki kövér fogyózhat, sportolhat tehet érte. Ezekhez akarat kell.
2015. aug. 17. 11:45
 5/31 anonim ***** válasza:
32%
# 4 Álomvilágban élsz. Én örülnék a legjobban ha így lenne.
2015. aug. 17. 11:47
 6/31 anonim ***** válasza:
68%

A gazdag pasik simán összejönnek a csóró nőkkel.

Van egy ismerősöm.Kb egy éve még kenyeret se nagyon látott,most meg audi q8-assal járkál.Összejött egy gazdag csávóval.

2015. aug. 17. 11:47
 7/31 anonim ***** válasza:
51%

Apám olyan szegény családban nőtt fel, hogy még a fehér kenyér is ünnepi eledelnek számított, nem mondanám egy nők álmának külsőre, de anyámnak mégis elnyerte a kezét valahogy, ráadásul szakmailag jó koponya volt, voltak ambíciói, sosem taposott el másokat, de élt a lehetőségeivel és most olyan nyugdíja van, amiből kényelmesen meg tud élni, mindezt pedig a tudásával érte el, és nem ült a popóján kényelmesen várva a sült galambot.

Sok nyavalygó tanulhatna tőle.

2015. aug. 17. 11:50
 8/31 anonim ***** válasza:
50%
Jó, akkor magyarázzátok el, hogy miért van az, hogy rengeteg energiát belefektettem mind a külsőmbe, mind a belsőm fejlesztésébe (nem túlzok, és ha nagyon akarjátok felsorolhatom tételesen, hogy mi mindent tettem, de inkább higgyétek el nekem.) és mégsem vagyok túl népszerű a nőknél? Valószínűleg azért mert nem mindenki lehet nyertes, ahogy azt kifejtettem.
2015. aug. 17. 11:53
 9/31 A kérdező kommentje:
Én a valósagban élek. Ti nem éltek abban, és lestek másokat magyarázva vele a saját sikertelenségeteket.
2015. aug. 17. 11:55
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
# 9 Ha szerinted így van, a kérdésem, amelyet 8-as számú kommentben feltettem még mindig áll.
2015. aug. 17. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!