Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem találnak társat, miért hibáztatnak mindig másokat érte?
"Jó, akkor magyarázzátok el, hogy miért van az, hogy rengeteg energiát belefektettem mind a külsőmbe, mind a belsőm fejlesztésébe (nem túlzok, és ha nagyon akarjátok felsorolhatom tételesen, hogy mi mindent tettem, de inkább higgyétek el nekem.) és mégsem vagyok túl népszerű a nőknél? Valószínűleg azért mert nem mindenki lehet nyertes, ahogy azt kifejtettem."
Sorold fel tételesen, kíváncsi vagyok.
Én is ismerek nagyon csúnya srácokat, akik rengeteg energiát beletettek a dologba és lett is hová betenniük utána:D
Több,mint 8 évig folyamatosan azon dolgoztam,hogy változtassak magamon pozitív irányba,50-szer annyi energiát,pénzt,időt tettem bele,mint bárki más akit ismerek.
Adok magamra,igényes vagyok öltözködésemre is, fejlesztem magam folyamatosan,amennyire tudom.
Csúnya sem vagyok,tehát még azt sem lehet mondani,csak nem születtem szimplán helyesnek.És ezáltal a nők esélyt sem adnak,mert mással nem lehet magyarázni azt,hogy még csak szóba sem állnak velem,1 mp alatt elküldenek a búsba,és ennyi.
És igen én sem értem ne aggódj,8 évig saját magam fejlesztésén voltam,akkor szerinted nem néztem magamba?De.Változtattam is amin tudtam,azonban az alap természetem,ami van azt azért nem fogom lerombolni.Csak azért,mert a nőknek a bunkók jönnek be,akik a porig alázzák őket.Én nem tudok ilyen lenni,sajnálom.
Szóval először magamban kerestem a hibát,majd miután úgy érzem mindent megtettem érte,ami tőlem telt,akkor kezdtem el keresni a további problémákat.
De rájöttem a valós okra,a nők felszínességére.
Más magyarázat nincs arra,amit fent írtam.
De ha gondolod próbáld meg elmagyarázni,mi más ok lenne a fentiekre.
Szóval minden okozója valójában az,hogy nem helyesnek születtem,mert így még csak esélyt sem kapok egyetlen nőtől sem.Beszélgetni sem,ez a vicc.Már azt is csak a legjóképűbbekkel teszik.
És igen sajnos csak ilyen nőkkel találkoztam és láttam egész életemben.És nem csak én ráadásul,hanem az ismerősi körömben,ahol hozzám hasonló srácok vannak,mind ezt tapasztalták.
Ezen az oldalon is van jó pár hasonló srác,és még arról nem is beszéltem,hogy miket hallottam a "jóképű" srácoktól,akikkel beszélgettem néhányszor.
Van barátnője,mellette meg még 2 másik csajjal szexel,úgy hogy nyilván a barátnője semmit nem is sejt.
És lehet mondani dolgokat,de nem,nem hülyékkel vagyok körülvéve, az én ismerősi körömben értelmes srácok vannak kizárólag,mivel ismerem őket.
Ja és Kérdező nekem nem igazán fontos a külső,csak bizonyos szintig,ami nálam azt jelenti,hogy a nők többsége bejön külsőre,ha végigmegyek az utcán mondjuk akkor a nők 80%-a bejön külsőre.Ennyire fontos...
Fordítva ha megkérdezel egy nőt,a férfiak 5%-a jön be a nőknek...
Az arányok közti különbséget remélem érzékeled.
Én bármelyik "csúnyábbnak" nevezett nőhöz odamentem,ami számomra nem volt csúnya,de ez más kérdés.
A belső tulajdonságaim bármennyi nőt kérdeztem meg a környezetemben,mind azt mondja hogy milyen jók.
A külsőmön amin tudtam változtattam,nyilván amilyen arccal születtem azt meg nem tudom sajnos megváltoztatni...
24/F
Azok a srácok igazából jól néznek ki, csak nem álompasik, így neked csúnyának számítanak.
Sok dolog hozzájárulhat ahhoz, hogy valaki nem talál társat, vagy csak nagyon nehezen találja meg.
Természetesen ezért kár okolni bárkit is, nem is a környezetet, meg a körülményeket kell főképp hibáztatni, de sok dolog múlik az illető személyiségén. Aki introvertált személyiség, kissé magának való, ilyen voltam én tizenévesen, akkor még annyira nem is érdekelt, de most nehéz, mert az ember nehezen tudja, hogy kezdjen hozzá a párkereséshez. Én lány vagyok és a fiúk nem mutattak nagy érdeklődést irántam.
Itt gyakorin már ismerkedtem, de neten keresztül nehéz, nem tudhatja az ember kibe botlik bele.
A sok kudarc meg alááshatja előbb-utóbb az ember önbizalmát, ezért valahol meg is értem néhány fiú helyzetét,de azt mondom nem szabad feladni, próbálkozni kell, mert az önsajnáltatásnak tényleg nincs értelme.
Aki tesz érte előbb-utóbb összejön majd, de persze van akinek nehezebb ez, ezt nem vitatom.
Nekem biztos csúnyák, mert férfi vagyok :D
Bennük az a közös, hogy leszólítottak több ezer nőt és így lett már annyi tapasztalatuk, ami vonzóvá teszi őket bizonyos nők körében (nyilván nem mindenkinél, nem is lehet/kell minden nőnek tetszeni vagy megfelelni). Egy jóképű srácnak persze ehhez kevesebb idő is elég lehet, de ezek az ismerőseim nem ezen agyalnak, mert nem másokhoz méregetik magukat, mindig csak önmagukhoz.
Talán mert így van, Kérdező. Az égre miért mondják szerinted azt, hogy kék?
A pénz témát azért írják sokan, mert a pénz mindent felülír. Ha tömve vagyok lóvéval, lehetek akármilyen ronda, akármilyen hülye, akkor is lesz barátnőm. Ezt mivel magyarázod?
Ha megnyerem az ötöslottót, akkor majd változtatok magamon, megígérem!!!
11:50, hogyne, a gond csak az hogy ez úgy 50 éve volt, még az átkosban, amikor volt reális esély középszinten megélni átlagkeresetből, nem volt idióta ostoba hülye Matolcsy bácsi aki szerint 47 ezer forint mindenre elég.
11:53, majd figyeld meg, közlik veled hogy a te hibád az egész, mert nem akarod eléggé :DDD itt soha semmi nem a nők hibája, tudod jól. Nem értem miért nem mennek el MLM-ügynöknek az ilyenek, annyi baromságot tudnak összehordani aránylag rövid idő alatt,erre még a politika sem képes...
12:23, regisztrálj fel csak úgy próbaképpen társkeresőre, átlagos fotóiddal, és számold, hány levelet kapsz férfiaktól mindezt úgy, hogy te magad egyre se írsz rá. Minden kapott levél után fizetsz nekem 10 forintot, oké?
Miért van olyan érzésem, hogy idén mégiscsak elme'ek a Kanári-szigetekre nyaralni... :$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Ezt a "keress akkor ronda nőt" baromságot felejtsétek már el. Attól hogy ronda a nő, NEM fog neki tetszeni egy ronda pasi, ha megfeszül, akkor se. Egyáltalán ki találta ki ezt az IQ-nuku agyatlan teóriát?
Mellesleg Kérdező, a kérdésedben te is erőteljesen a másikra mutogatsz, mert természetesen te hibátlan vagy. Ja hogy neked szabad, aha, értem, így megy ez :DDDDD
Jöhet a lepontozás egész nyugodtan, ha már érvelni képtelenek...
"A pénz témát azért írják sokan, mert a pénz mindent felülír. Ha tömve vagyok lóvéval, lehetek akármilyen ronda, akármilyen hülye, akkor is lesz barátnőm. Ezt mivel magyarázod? "
Ezt azzal magyarázom, hogy pénzéhes nők mindig is voltak és mindig is lesznek. Szerinted Vajna Tímea őszinte hősszerelemből ment férjhez egy csúnyácska, nálánál 40 évvel idősebb, de azért híres és kőgazdag pasihoz? És ez mit mond el erről a lányról?
Van, akinél a pénz mindent felülír, de kérdés, hogy az emberleg mennyire lesz rendben. Én személy szerint még milliókért sem feküdnék össze az említett öregúrral, nemhogy hozzámenjek, de kedves névrokonom (merthogy én is Tímea vagyok) megtette. Sőt, még arra is elég neki az a sokmillió, hogy őszinte szerelemről hadováljon. Vannak ilyenek.
Viszont olyan lányokat, akikről itt ábrándozik mindenki gyakorin (akik közé én is odasorolom magam, talán nem alaptalanul), tudod, akik őszinték, hűségesek, satöbbi, azokat pénzzel te nem fogsz tudni megszerezni. Mondhatsz akármit, de az a réteg, akit meghódíthatsz pusztán az anyagiakkal nem ugyanaz a réteg, aki magadért tud szeretni és önszántából, mindenféle lemondások nélkül kifejezetten veled AKAR lenni.
És kérdés, hogy te csak barátnőt akarsz, aki melletted vegetál és esetleg nagy kegyesen hagyja, hogy rámászz esténként megdugni, vagy egy őszinte szerelmen alapuló kapcsolatot, egy társat magad mellett, aki támaszod az élet minden területén? Mert ez utóbbi esetben a pénz biztos nem ér semmit, legalábbis, a lottó megnyerésével nem fogsz ilyet szerezni. Azzal az első verzió jár. Sok boldogságot hozzá (*irónia*)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!