Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik nem találnak társat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem találnak társat, miért hibáztatnak mindig másokat érte?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt, hogy férfiak írják, hogy nem kellenek a nőknek mert csak a pénz, meg a jó külső kell nekik. Nekik nem fontos a külső? Odamennek a csúnyább kedvesebb nőkhöz ismerkedni? Sokszor írják még ezt a pénz témát, mintha az átlagos nőkre gazdag pasik tapadnának. Nem lenne egyszerűbb az ilyen embereknek magukra vagy magukba nézni, és a belső külső tulajdonságaikon változtatni?
2015. aug. 17. 11:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
66%
Ne népszerű akarj lenni, egyet akarj egy életre de ehhez tudnod kell, mit akarsz, ne legyen bárki jó.
2015. aug. 17. 11:58
 12/31 A kérdező kommentje:
Ezt magadnak tudod megvalaszolni itt senki nem ismer személyesen, hogy eltudja mondani mit hibaztal.
2015. aug. 17. 12:01
 13/31 anonim ***** válasza:
35%

"Odamennek a csúnyább kedvesebb nőkhöz ismerkedni?"

Igen, odamennek és azok is elhajtják őket, mert jó pasi kell.

Egy férfinak a jó külső annyi, hogy a nő ápolt, igényes magára és nincs kórosan elhízva. Fordítva ez már nem igaz.

Olyan jó lenne, ha nem kevernénk a régi időket a maival...

A világ azóta enyhén megváltozott nem gondolod?

[link]

2015. aug. 17. 12:02
 14/31 anonim ***** válasza:
56%
# 12 Én azt gondolom, hogy nem hibáztam semmit, csak volt nálam jobb. Mert nem lehet mindenki nyertes. Tőlem ennyire tellett, azt aki jó adottságokkal született már nem tudtam túlszárnyalni. Most akkor ássam el magam?
2015. aug. 17. 12:03
 15/31 anonim ***** válasza:
39%
# 13/14 Időpont ma 12:02 - Nem minden változott, az emberek se nem jobbak se nem rosszabbak, mint régen, a körülmények változtak, amiben élni kell, és a rendelkezésünkre álló eszközök. Anyai nagyapám egy másik nőt hagyott el nagymamámért, ha akkor nem lép, én nem lennék. Egy nagynéném elvált a férjétől, miután az nem tudott feldolgozni egy munkahelyi problémát, ami őt negatívan érte, és az italhoz nyúlt, alkoholista és agresszív lett, mindkét közös lányuk pszichésen súlyosan sérült.
2015. aug. 17. 12:08
 16/31 A kérdező kommentje:
Akkor hogy van az hogy atlagos, sokszor csúnya pasiknak is van barátnője, és nem azért mert milliomosok?Helyes férfiak is vannak, csúnya nőkkel. De akkor nektek egyszerűbb hogy úgy gondoljátok hogy mindent jól csináltok.
2015. aug. 17. 12:11
 17/31 anonim ***** válasza:
54%
# 16 Attitűd?
2015. aug. 17. 12:13
 18/31 anonim ***** válasza:
47%

Az átlagos nőknek is az egekben vannak az elvárásai.

Egy átlagos nőt kezdeményezések hada fogad,míg egy átlagos fiut,csak a visszautasítások hada.

Így logikus,hogy az átlagos nő nem egy szinten van az átlagos pasival.Ennyit erről.

2015. aug. 17. 12:15
 19/31 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező: egyrészt azért hibáztatnak mindig mást, mert jelentősen könnyebb a körülményekre fogni a magunk hiányosságait, másrészt meg párkapcsolatokról beszélünk, itt tényleg nem elég az egyik fél próbálkozása és akarata.

De jól mondták korábban, alapvetően nem az a lényeg, legalábbis, nem azt kellene akarni elérni, hogy "népszerű, sikeres legyek a nők körében", mert az valóban egy meglehetősen nehéz feladat, ami inkább zsigerből jön, és nem tanulható. Szerintem. ÁMDE! Egy magára valamit is adó férfi egy konkrét kiszemelt lánynál be tud vágódni, ha egy kicsit is ismeri őt.

Az anyagiak meg ugyan kicsit más téma, de azért érdemes tisztázni, hogy hiába tanulsz évekig valamit, amire a piacnak nincs szüksége, csóró leszel, de ha mélyszegénységbe születsz, szerzel egy olyan szakmát, amiből hiány van, és azt lelkiismeretesen és jól űzöd, akkor egy átlagos színvonalat gond nélkül el tudsz érni. Sőt, ha van egy király ötleted, amit akár szabadalmaztathatsz is, saját céget alapítasz, tudjistenmi, akkor még milliomos is lehetsz, de ez már nagyon a csúcsa valaminek. De önmagában csak az ember maga szabja meg, hogy mennyire lesz képes, mégpedig a döntéseivel és előrelátásával. Igen, sokat változik a világ, de lehet sejteni, hogy milyen irányba.

2015. aug. 17. 12:18
 20/31 anonim ***** válasza:
67%
Meg mi ez az "átlagos nőkre udvarlók hada jut" kijelentés folyton gyakorin? Átlagosnál kicsit jobban nézek ki, de az elmúlt két évben senki nem közeledett felém, nem udvarolt nekem. Még azok közül sem, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy amúgy párkapcsolatban élek. És senki alatt nem a csúnya és visszahúzódó pasikat értem, hanem a konkrétan 0 emberi interakciót, már ami legalább flörtölés kategóriába eshetne. Szóval nagy tévedés, hogy az ÖSSZES átlagos (vagy átlagon felüli) lánynak legalább 10 minimum átlagos vagy annál jobb pasi nyalja a talpát hódolattal.
2015. aug. 17. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!